Image

Există oameni pe care Dumnezeu ni-i trimite…

Publicat de Patricia Esca pe 10 January 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaRelatiiViata

Ei apar atunci când totul în viața noastră se strică și ne umple existența cu ei înșiși. Și apoi, la fel cum au veni și dispar. Dacă vă gândiți la lucrul acesta, toată lumea a avut parte de câte o persoană care ia susținut într-un moment din viață în care a fost cel mai dificil.

Există oameni care radiază har. Și atunci când comunicăm cu ei, se pare că sunt înconjurați de o aură luminoasă.

Există oameni cu care după ce îi cunoașteți, doriți să rămâneți apropiați toată viața.

Există și cei care sunt capabili să asculte, să susțină, să meargă direct la luptă pentru tine, onoarea ta, să întoarcă spatele tuturor pentru tine și să te protejeze.

Sunt cei care vorbesc cu înjurături și obscenitate, dar tu vrei să-l asculți.

Sunt acele persoane pe care le ocolești și le saluți în liniște, furișându-te doar pentru a nu vorbi cu ele.

Există oameni ai căror ochi fac pielea de găină și sângele se răcește. Și există oameni ai căror ochi râd, chiar dacă starea de spirit este proastă.

Citeste si  9 vise care nu pot fi ignorate. Ele se vor repeta până când vei acționa

Există oameni și uneori nu există. Sunt apropiați și uneori nu. Totul este atât de simplu și, în același timp, ireal de dificil.

Există oameni care fac fapte bune și frumoase, pentru că inima lor le spune. Și sunt și cei care nici măcar nu sunt capabili să-și îndeplinească munca pentru bani.

Sunt cei care iartă totul. Și sunt și cei care își amintesc, în opinia lor, de părerea ta greșită.

Sunt cei cu care te simți prost când comunici. Și sunt și cei cu care poți vorbi pentru totdeauna și vor exista întotdeauna subiecte.

Cu toții suntem diferiți: unii sunt prieteni, iar alții sunt interlocutori enervanți. Cineva este bucuros cu adevărat să ne vadă și de cineva suntem urâți. Pentru unii suntem culmea inteligenței, iar pentru alții suntem o creatură irațională.

Dar nu există oameni întâmplători. Există întâlniri ocazionale cu ei. Așadar, rămâneți în memoria unei amintiri strălucitoare, pentru că poate acesta este scopul vostru …

Citeste si  O poveste de iubire mai veche decat lumea ne ofera o lectie de viata pe care toti ar trebui sa o stim

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!