Există o forță care poate să aibă grijă complet de tine. Însă există o condiție…

Există o forță care poate să aibă grijă complet de tine. Însă există o condiție…

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2024 in CredințăDezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Despre această forță a vorbit Iisus Hristos în Predica de pe Munte. El a spus: „Matei 6:34 – Nu vă îngrijiţi de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Ajunge zilei răutatea ei.”.

Înțelegeți? Pentru a nu ne îngrijora despre ziua de mâine, trebuie să fie cineva sau ceva… cine să aibă grijă de asta. Când doar citești aceste cuvinte nu înțelegi ce forță este aceasta, și în viața de zi cu zi, prin agitația problemelor cotidiene, nu o observi.

Aceasta poate fi simțită doar în două moduri: prin CONȘTIENTIZARE, ceea ce se întâmplă rar, sau prin cădere, ce se întâmplă mai des. Prin cădere înțeleg acele momente în viață când circumstanțele se aliniază într-un mod în care totul se duce de râpă. Viața personală, munca, sănătatea, etc.

Când te gândești, gata, VINE SFÂRȘITUL!Și în momentul disperării tale îți lași viața în mâinile Providenței. Apoi apar oameni care îți întind o mână de ajutor, trebuie doar să o accepți sau circumstanțele se aliniază astfel încât te trag de guler din acea mlaștină.

Cei care au trecut prin această etapă a vieții mă vor înțelege. Și aici ajungem la momentul definirii acestei condiții principale, iar atunci când este îndeplinită, o forță necunoscută te va lua sub protecția sa.

Iar condiția este – ÎNCREDEREA! Trebuie să te încrezi în ea, să te predai complet. Asta nu este necesar pentru ea, ci pentru tine, pentru a învinge Ego-ul tău și a te elibera de lanțurile cu care acesta te-a legat de această lume.

Atunci vei face exact cum a spus Iisus în predicile sale, adică să faci ce trebuie să faci astăzi, iar ziua de mâine va arăta cum se vor alinia circumstanțele pentru viitor.

Această forță necunoscută, care are o putere nelimitată, este… Tu!

Da, da, tu pur și simplu încă nu știi acest lucru.

Există doar o singură forță puternică în această lume și aceasta este Adevăratul Nostru Eu, cunoscut și ca Dumnezeu, Creatorul sau Eu-l Superior. Și noi toți suntem Aceasta.

Pentru ca această forță să-și manifeste puterea în întregime, este nevoie doar de – DEVOTAMENT!

Predă-te în mâinile Lui Dumnezeu, Adevăratului Tău Eu – toate acestea sunt, de fapt, una și aceeași.

Înclină-te în fața Adevăratului Tău Sine, iubește-te pe tine. Dar când vorbesc despre Sine, nu mă refer la ego, care doar așteaptă momentul să iasă în față și să devină regina balului.

Vorbesc despre Adevărata Realitate, ascunsă în fiecare dintre noi, despre Adevăratul Eu.

Niciodată nu îți provoca rău pentru greșelile făcute, și cu atât mai puțin să te urăști. Toți facem greșeli. Aceasta este exact experiența pe care trebuie să o avem. Extrage lecțiile din situație și mergi mai departe.

Începe să-ți cunoști Adevărata Natură, conștientizează cine ești de fapt. Trezește-te din somnul ignoranței și devino liber!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!