Există nouă cicluri de evoluție care influențează viața și viitorul. Calculează unde te afli acum.

Există nouă cicluri de evoluție care influențează viața și viitorul. Calculează unde te afli acum.

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 June 2023 in NumerologieSpiritualitate

Viața umană este interconectată în mod diferit, există așa-numitele cicluri de nouă ani prin care trec oamenii, iar multe situații și decizii de viață le pot influența. Ai simțit vreodată că lucrurile se schimbă brusc în viața ta? Poate că doar începi un nou ciclu de viață. Vrei să afli unde te afli acum? Poți să calculezi acest lucru.

Universul a format cicluri de 9 ani și funcționează prin ele. Iar viața umană, cel puțin în principiu, nu diferă în mod fundamental. Poate că nu știi asta, dar treci prin aceste cicluri încă de la naștere.

Cum poți să calculezi? Adună ziua și luna nașterii tale cu anul curent.

Exemplu:

Ziua ta de naștere este pe 8 aprilie, iar anul curent este 2023.

8 + 4 + 2 + 0 + 2 + 3 = 19

Apoi adună cifrele între ele.

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

Deci, în prezent te afli în primul an al ciclului tău. Acesta se încheie și începe de la ziua ta de naștere.

Anul 1: Începutul

Este destul de probabil ca multe lucruri să se fi încheiat pentru tine în anul precedent și întregul ciclu începe din nou. Nu ești sigur de anumite domenii ale vieții – familie, muncă, dragoste, relații.

Dar în acest prim an totul se va clarifica pentru tine. Vrei să te concentrezi pe tine și pe modul în care să scapi de lucrurile care nu îți aduc beneficii. Lucrurile din anul precedent suferă o transformare și te pregătești pentru un nou ciclu de nouă ani.

Anul 2: Creștere

În primul an ai ales calea ta și acum stabilești legături importante și necesare pentru ca tot ceea ce ai pregătit să înceapă să se realizeze. Este un an care trece destul de încet, va trebui să ai răbdare.

Ceva se apropie de final, ceva începe să se dezvolte, dar poate nu atât de rapid cum te aștepți. Cu toate acestea, fără o creștere lentă, noile oportunități nu vor înflori, așa că nu te grăbi. Lucrezi la abilitățile și competențele tale.

Anul 3: Creație

În al treilea an totul începe să accelereze, pentru mulți este un an plin de distracție, viață socială și relații. Este un an în care trăiești viața în întregime, nu te uiți înapoi, te bucuri de viață în totalitate.

Ai multă energie și uneori poți părea distras, pentru că vrei să faci mai multe lucruri în același timp. Energia pe care o ai este folosită pentru creativitate și idei noi, ceea ce poate fi un semn bun.

Anul 4: Munca

Al patrulea an este marcat de muncă și concentrare. În anul precedent ai avut multe idei și acum a venit momentul să le pui în practică. Le realizezi și încerci să afli ce funcționează și ce nu.

Poate că nu ești atât de sociabil, deoarece ești concentrat pe muncă și restul trece în plan secundar. Este un an în care se evidențiază abilitățile tale de organizare, încerci să lucrezi la propriile proiecte. Autocontrolul va fi util în acest an.

Anul 5: Schimbare

Acesta este cel mai mare an de schimbare din ciclul de nouă ani. După anul anterior, în care ai muncit mult, vine o mică revoltă. Este anul în care pui sub semnul întrebării tot ceea ce ai lucrat.

Poți argumenta că schimbările sunt importante, poți dori să te muți, să îți schimbi aspectul și să pui sub semnul întrebării totul. Vei încerca ceea ce ți-ai dorit întotdeauna, ai destulă energie și putere pentru asta.

Anul 6: Iubire

Dragoste. Iubirea față de libertate, partener, copii, familie, prieteni. Pe scurt, al șaselea an este condus de dragoste și tot ce are legătură cu ea.

Este anul în care încerci să cultivi relațiile umane apropiate, când lucrezi la consolidarea legăturilor. Și nu contează dacă este vorba de un partener sau de prieteni. Realizările profesionale, cel mai probabil, se vor opri sau vor urma un model constant.

Anul 7: Autoanaliză

Te apropii treptat de sfârșitul ciclului, iar asta poate însemna o privire înapoi și posibile schimbări. Încerci să afli dacă ai avut succes, ce ți-a adus toate acestea, care este istoricul realizărilor tale.

Reevaluezi viața ta și, eventual, îți ajustezi planurile. Viața socială nu este o prioritate, dar încerci să te concentrezi pe propria viață și creșterea personală.

Anul 8: Recoltarea realizărilor

În acest an te pregătești să culegi ceea ce ai construit. Munca, cariera, viața personală, finanțele. Toate acestea pot da roade.

De obicei, acesta este cel mai bun an pentru carieră și afaceri. Vezi multe oportunități, cele mai bune locuri de muncă, primești recunoaștere. Este un an al abundanței.

Anul 9: Încheierea

Pentru unii, acesta poate fi un timp acru-dulce, deoarece acesta încheie multe lucruri și poate părea că ceva se apropie de final. Acest lucru se întâmplă pentru ca ceva nou să poată începe. Te pregătești pentru un nou ciclu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!