Esti mai puternica decat crezi, femeie! Ai incredere in tine si nu va putea sa te doboare nimic!

Esti mai puternica decat crezi, femeie! Ai incredere in tine si nu va putea sa te doboare nimic!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2020 in Dezvoltare Personala

“Femeia frumoasă place ochiului. Femeia blândă place inimii. Prima este o adevărată bijuterie, dar a doua o adevărată comoară.” – Napoleon Bonaparte

Omulet drag…

O mana de om care a fost atins atat de aspru de rautatea de multe ori gratuita a lumii…imi scrii cu durere, stiu. Stiu ca doare si stiu ca simti ca iti fuge pamantul de sub picioare. Stiu ca ti se pare ca durerea nu se mai sfarseste si ca ti-e teama ca vei ramane cu ea in suflet mereu. Stiu ca de multe ori plangi pe ascuns, ca sa nu dai de ochii curiosi ai oamenilor. Stiu ca te simti mica in fata durerii…

Dar eu cred ca nu esti. Eu cred in tine, asa cum tu ai crezut in mine si ti-ai deschis sufletul atat de frumos si sincer.

Cred in tine si cred ca peste un timp voi primi un mesaj de la tine in care imi vei spune ca esti bine si fericita. In care imi vei povesti cum zambesti, cum iubesti si cum traiesti frumos fiecare zi. Fara teama. Fara lacrimi, eventual de fericire. Fara suspine stiute doar de tine. Fara ganduri negative si fara perne umezi… Cred in tine si cred ca vei gasi acea liniste dupa care tanjesti. Cred in tine si cred ca vei pasi demn pe strada, fara pic de teama.

Cred in tine si cred ca vei acumula tot curajul de care ai nevoie pentru a infrunta privirile rautacioase ale oamenilor. Cred in tine si cred ca vei dobandi acea putere de a merge inainte. Pentru ca undeva acolo, in spatele acelui suflet sensibil, se afla o forta. O forta de care tu trebuie sa te folosesti pentru a iesi invingatoare. O forta de care trebuie sa devii constienta incet, incet. Stiu ca poti. Si tu stii, dar nu indeajuns de mult.

Va veni momentul cand vei lasa in urma definitiv acele zile care au durut si care ti-au adus atata amaraciune. Vei vedea. Eu cred asta cu toata forta! Cred in tine! Eu nu stiu daca as fi fost la fel de puternica.. Si nu, sa nu zici ca nu esti puternica, esti! Esti pentru ca asa cum ai putut te-ai ridicat si ai mers inainte cu ranile sangerand. Si vei mai merge pana cand vor ramane niste urme si atat. Vei mai merge pana vei da de soare, incredere si pana cand drumul care candva continea spini, atunci va contine flori.

Am incredere in tine! Poti! Stiu asta! Tu continua sa mergi! Eu ma voi bucura din spate cand voi vedea ca ai ajuns acolo unde trebuie.

“Ar trebui să avem întotdeauna 3 prieteni în viaţă: unul care merge înaintea noastră, pe care îl admirăm şi urmăm; unul care merge alături de noi, care ne este alături fiecare pas al călătoriei; cel de-a treilea este cel care merge în urma noastră şi pe care îl tragem în faţă odată ce drumul este sigur.” – Michelle Obama (Prima Doamnă a S.U.A.)

„Noroc? Eu nu cred în noroc. Nu m-am bazat niciodată pe el și mă tem de oamenii care o fac. Pentru mine norocul înseamnă cu totul altceva: multă muncă.” – Hillary Clinton,Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!