Energiile pe care le transmiti celor din jur si cum ii afecteaza

Energiile pe care le transmiti celor din jur si cum ii afecteaza

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 February 2018 in Spiritualitate

Cand cineva se ingrijoreaza excesiv cu privire la copii sau prietenii, acea persoana nu face altceva decat sa transmita o energie negativa. De fapt, aceasta persoana nu da celuilalt dreptul de a-si alege calea. in acest caz, chiar si cel mai pozitiv gand va aduce un pic de beneficii celui pe care il hranesti energic.

Orice gand este energie. Ne hranim cu gandurile. in cazul in care atentia noastra este concentrata – exista fluxuri de energie. A interfera intr-o cale ciudata cu gandurile tale bune nu este intotdeauna bine.

Ce se intampla cu gandurile negative?

O persoana se gandeste la alta negativ. Daca persoana vizata a avut aceleasi ganduri, situatia se manifesta energetic. Daca o alta persoana nu are ganduri similare, campul energetic nu poate fi schimbat, deoarece fondul vibrational al primei persoane care gandeste negativ este mai mare. Un gand cu vibratii scazute trimis unui om foarte vibrational nu ajunge la el. Dar, ca un bumerang, schimba campul energetic al celui care l-a trimis. Totul depinde de componenta emotionala a mesajului.

De exemplu, doua femei discuta despre a treia. Orice ar spune despre ea, a treia femeie infloreste. Energia pe care o trimit cele doua este pur si simplu energie. Pentru a o structura, trebuie sa ai anumite calitati. Trebuie sa ai un potential intern ridicat. Persoanele cu un nivel ridicat de potential energetic, de regula, nu vorbesc deloc despre ceilalti.

Ce se intampla cu gandurile pozitive?

Cand nu este iubire neconditionata (BL), o persoana isi imparte si energia. Dar nu extinde structura energetica. Starea campurilor energetice functioneaza la limita. Ei reusesc doar sa umple potentialul energetic, dar in acelasi timp nu exista distorsiuni ale emotiilor transmise.

Atunci cand o persoana trimite iubire neconditionata unei alte persoane, dragostea este acumulata integral in magazinul de energie al persoanei careia ii este trimis si este inregistrata imediat cu potential energetic. intr-o persoana care trimite iubire neconditionata, energia si starea sa energetica nu scad, ci cresc de mai multe ori in momentul trimiterii iubirii.

Iubirea conditionata a unei persoane cu energie inalta, fata de o alta persoana care se afla la un nivel de energie mai scazut este perceputa ca o invazie a campului energetic. Acest lucru se manifesta prin arderea urechilor, obrajilor, a intregii fete.

A face pe placul oamenilor nu-i va face sa te placa! Este momentul sa fii real nu un dragut mincinos!

Am observat ca multi oameni isi saboteaza succesul la locul de munca, ca parinti sau in relatiile romantice, si o fac prin obiceiul de a fi prea draguti. Acest obicei face exact opusul a ceea ce ei spera, cand vine vorba de colegii si supraveghetorii, de copiii si de partenerii lor romantici.

Daca esti prea dragut in oricare dintre aspectele vietii, acest lucru se datoreaza in mare parte ideii gresite potrivit careia a face pe placul oamenilor este calea prin care sa-i faci pe oameni sa te placa si sa coopereze cu tine. Din pacate, lucrurile nu functioneaza astfel.

Atunci cand esti prea dragut la locul de munca, oamenii te privesc ca fiind slab si ineficient. Persoanele placute incurajeaza lipsa de respect si-i incurajeaza pe oameni sa profite de tine si chiar sa te agreseze.

Incearca sa fii real, nu prietenos

Acasa, facandu-te prea placut ii poate determina pe cei mici sa fie mai neascultatori, pentru ca te vad mai degraba ca pe un prieten, decat ca pe o figura de autoritate.

Copiii tai te pot place, dar nu te vor asculta. Mai mult decat atat, s-ar putea sa nici nu te placa, deoarece lipsa de disciplina ar putea fi perceputa de ei ca o lipsa de dragoste si astfel ar putea ajunge sa te dispretuiasca.

Intr-o relatie romantica, inseamna sa tolerezi ceea ce nu-ti place, sa tolerezi lucrurile care te deranjeaza si sa nu-ti exprimi adevaratele tale nevoi si sentimente. Este necinstit si in cele din urma vei ajunge sa fii fustrat, reimplinit si lipsit de conexiune in relatia cu partenerul tau.

Cum sa eviti sa fii exploatat

A face pe placul celorlalti si a te face placut are scopul de a-i face pe acestia sa te placa, dar de fapt, ii face sa te priveasca de sus; acest comportament este menit sa favorizeze cooperarea, dar de fapt, incurajeaza lipsa de respect si chiar exploatarea.

Acest comportament are scopul de a promova relatii armonioase. Cu toate acestea, creeaza interactiuni necinstite in care cealalta persoana nu te cunoaste pe tine cu adevarat. Prin urmare, ei nu vor putea niciodata raspunde nevoilor tale reale.

Singura modalitate de a avea succes in relatii este sa nu mai fi dragut si sa incepi sa fii real!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!