Energie negativă, boli și certuri acasă? Iată cum să scapi de tot ceea ce este negativ din viața ta!

Energie negativă, boli și certuri acasă? Iată cum să scapi de tot ceea ce este negativ din viața ta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 February 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Te-ai dus vreodată la cineva acasă și ai avut un sentiment bun și pozitiv? Sau chiar opusul? Să pășești pragul cu neîncredere, frică și dezgust? Acest sentiment nu este legat de persoanele din interior sau de o amenajare urâtă a casei. Toate aceste sentimente, atât pozitive, cât și negative, sunt legate de energia casei.

Prezența unei energii negative duce nu numai la iritabilitate, ci și la certuri, pierderi de bani, boli și chiar destrămarea familiei. Astăzi îți vom explica cum să îți dai seama că există energie negativă acumulată în casa ta și cum să scapi de ea.

Semne de energie negativă acasă:

1. Prezența gândacilor și a altor insecte dăunătoare.
2. Lucruri care dispar dintr-o dată.
3. Boli frecvente ale membrilor familiei și ale animalelor de companie.
4. Plantele fie nu cresc, fie ofilesc.
5. Becurile se ard și aparatele electrice se strică fără niciun motiv aparent.
6. Inundații frecvente și probleme de canalizare.
7. Uși și ferestre care se deschid și se închid fără un curent vizibil.
8. Apariția mirosurilor neplăcute.
9. Conflicte familiale frecvente.
10. Apatie sau oboseală constantă.
11. Visuri urâte, coșmaruri, când te trezești te simți foarte obosit.
12. O persoană răutăcioasă și răzbunătoare vine adesea la tine acasă.
13. Cineva apropiat a decedat recent.

Dacă vi se potrivesc cel puțin 6 dintre lucrurile enumerate mai sus, înseamnă că a venit timpul să faceți ceva pentru a schimba energia casei.

Cum să scapi de energia negativă de acasă:

1. Curăță-ți propria energie

Este posibil ca chiar tu să fi adus acasă energia negativă. Pentru a-ți curăța energia, trebuie să faci un duș, dar nu un duș obișnuit, ci cu sare. Masează corpul cu sare și apoi clătește-te. În acest timp, trebuie să ai o dispoziție bună, gândurile tale din timpul băii ar trebui să fie legate de modul în care speli tot ce este rău și negativ de pe tine.

2. Scapă de lucrurile inutile din acasă

Toate lucrurile au o anumită memorie și sunt capabile să stocheze energie. De aceea trebuie să scapi de obiectele inutile, mai ales dacă sunt asociate cu amintiri neplăcute. Dacă un obiect n-a mai fost folosit de un an, înseamnă că deja a acumulat energie negativă.

Înainte de a începe să scapi de lucrurile inutile din casă, deschide toate ușile și ferestrele pentru a aerisi. Trebuie să arunci tot ceea ce este inutil: vaze sparte, farfurii, oglinzi, castroane sparte, haine vechi pe care nu le mai porți. Nimic nu ar trebui să te împiedice să scapi de ceea ce nu mai folosești.

3. Stropește fiecare cameră cu apă sfințită

Pregătește un castron cu apă sfințită și stropește cu atenție toate colțurile casei. Apoi aprinde puțină tămâie și treci cu ea prin fiecare cameră. Acest lucru te va ajuta să scapi de energia negativă și să o înlocuiești cu energie bună și pozitivă.

4. Spală-te pe mâini

După efectuarea ritualurilor pentru a curăța casa de energia proastă, spală-ți bine mâinile cu sare și săpun. Apoi lasă-le să se usuce, nu le șterge cu nimic. Astfel negativismul va putea dispărea în urma procesului de curățare.

5. Verifică dacă a dispărut toată energia negativă

Pentru a afla dacă ai scăpat de toată energia negativă, aprinde o lumânare la trei zile după curățenie și așteaptă până arde pe jumătate. Fii atent la aspectul cerii topite: dacă este arsă și întunecată, trebuie să repeți curățarea, dacă ceara a rămas deschisă la culoare și frumoasă, înseamnă că locuința este curată. Procedura de curățare a locuinței trebuie făcută de 1-2 ori pe an sau după un accident grav (decesul celor dragi, musafiri răi).

Cum poți preveni apariția unei energii negative

– Puneți un clopoțel peste ușa de la intrare pentru a suna de fiecare dată când o deschizi. De asemenea, poți pune câte un clopoțel pe terasă sau fereastră.

– Din când în când poți aprinde lumânări în casă, fie că sunt parfumate sau bisericești. O poți face în timp ce te odihnești sau în timpul cinei.

– Păstrează casa curată și efectuează o curățare cu apă în fiecare săptămână. Aruncă gunoiul în mod regulat și aerisește casa.

– Ia-ți o pisică. Da, pisicile sunt capabile să protejeze casa de energiile negative. Încă din cele mai vechi timpuri acest animal a fost înzestrat cu puteri magice.

Fă-ți puțin timp și începe să cureți casa, cu siguranță vei vedea o schimbare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!