Energia pisicilor tricolore: de ce prezența lor în casă aduce noroc

Energia pisicilor tricolore: de ce prezența lor în casă aduce noroc

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2022 in SpiritualitateSuperstitii

Dacă pisicile roșii atrag bogăția, pisicile negre își protejează stăpânii de negativitate, iar pisicile albe dau pace, atunci animalele tricolore au toate aceste abilități. Cel puțin, așa spun credințele multor popoare. Mulți au auzit probabil că pisicile tricolore sunt magneți de noroc. Este timpul să aflăm de unde a venit această credință și de ce o astfel de pisică poate face orice familie mai fericită.

De ce sunt aceste pisici atât de puternice?

Întregul punct este în marea lor raritate. Din această cauză au o energie neobișnuită și puternică. Chiar și din punct de vedere al științei, acestea prezintă un interes deosebit. Pisicile născute cu trei culori sunt mai rare. Acest lucru se datorează unui set de anumiți cromozomi.

Ce se spune despre pisici tricolore

Din cele mai vechi timpuri, în multe culturi, pisicile tricolore au fost recunoscute ca fiind cea mai puternică sursă de energie creativă. Se crede că, dacă o asemenea pisică a venit la tine acasă , atunci în viitorul apropiat viața ta se va schimba în bine.

În Asia de Est, aceste animale de companie sunt considerate o sursă de avere financiară. Dacă vrei să avansezi la locul de muncă, sau să ai noroc la bani, ia-ți un astfel de animal de companie.

În general, pisicile tricolore pot fi considerate un talisman universal al norocului. Ele pot ajuta atât în ​​sfera financiară, cât și în sfera iubirii. Superstițiile sugerează că pisicile tricolore contribuie la dobândirea rapidă a fericirii în dragoste. Dacă sunteți în căutarea unui suflet pereche, mai întâi adoptați o astfel de pisică.

Un astfel de animal de companie are și proprietăți protectoare. Dacă o persoană periculoasă vine la tine acasă, pisica tricoloră nu-l va lăsa să-ți facă rău. De asemenea, acest animal este un talisman împotriva gândurilor, temerilor, complexelor neplăcute.

Această pisică ajută la curățarea camerei de entități negative. Ea alungă spiritele rele. Încearcă să ai grijă de o astfel de pisică . Pieptănează-i și dăruiește-i dragostea și grija. În niciun caz nu supărați o pisică tricoloră dacă nu doriți să vă faceți probleme dvs. și familiei voastre.

Marinarii și pescarii cred că o astfel de pisică te va salva de o furtună – adevărul este că pisicile cu diversitate genetică simt mai bine schimbarea vremii și pot avertiza la timp!

De unde vin pisicile în trei culori?

După cum știți, melanina, un pigment, este responsabilă de culoarea blanii, a pielii și a ochilor animalului, în funcție de cantitatea și tipul căruia blana capătă una sau alta culoare. Există doar două soiuri ale acestui pigment:

  1. eumelanina, care conferă părului, pielii și ochilor o culoare neagră și nuanțele acesteia (inclusiv violet și albastru);
  2. feomelanina responsabilă pentru culorile blănii roșii și crem.

Gena responsabilă pentru manifestarea unei culori roșii sau negre poartă cromozomul X. Doi cromozomi X la mamifere sunt caracteristici genului feminin, iar un set de XY este caracteristic masculinului. În consecință, o pisică tricoloră cu doi cromozomi X este o raritate și un fel de anomalie genetică – conform statisticilor, există doar o pisică la o mie de pisici. Cu toate acestea, acest lucru nu îl face deloc mai valoros: astfel de pisici sunt de obicei sterile.

Pe de altă parte, pisicile tricolore sunt destul de comune. În același timp, o astfel de culoare a blănii nu este un semn al vreunei rase anume, printre unele rase o astfel de culoare este mai comună și este considerată un semn al standardului, printre altele este mai puțin comună sau nu se găsește deloc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!