Energia pisicilor negre: superstiții care nu sunt adevărate

Energia pisicilor negre: superstiții care nu sunt adevărate

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Pisicile au o energie specială, iar culoarea lor joacă un rol important în tipul de energie al fiecărei pisici. Mulți se tem de pisicile negre, dar nu toate superstițiile care au dus la acest lucru sunt adevărate.

Culoarea unui animal determină în mare măsură abilitățile sale speciale, iar pe vremuri oamenii își luau adesea animale de companie de anumite culori pentru a atrage noroc, bunăstare financiară sau fericire în viața lor. Experții în bioenergie ne sugerează să descoperim care dintre superstițiile despre pisicile negre sunt adevărate și care sunt de fapt un mit.

Mitul numărul 1: pisica neagră prevestește probleme. De fapt, această pisică nu indică în niciun fel probleme, mai ales dacă este animal vostru preferat de companie. Dimpotrivă, energia culorii negre o ajută să protejeze casa și oamenii de necazuri și probleme. Pe vremuri, pisicile negre erau adoptate pentru a proteja casele de incendii, deoarece se credea că energia pisicii nu va permite incendiului să izbucnească.

Mitul numărul 2: dacă o pisică neagră traversează drumul prin fața ta o să ai ghinion. O pisică neagră care vă taie calea nu vă aduce ghinion, ea nu face decât să vă avertizeze că pot fi întâmpinate probleme pe drum, iar fiecare persoană poate decide singură dacă ar trebui să continue drumul sau să se întoarcă înapoi pentru a evita posibilele dificultăți.

Mitul numărul 3: O pisică neagră care apare la pragul tău îți va aduce probleme. Rădăcinile acestui mit sunt vechi de câteva secole, de când se credea că vrăjitorii și vrăjitoarele foloseau animale negre pentru ritualurile lor negre. De fapt, un animal care apare pe prag nu aduce nicio problemă. Dacă ții o pisică neagră în casă, acest lucru va aduce beneficii pentru toți membrii familiei, deoarece o pisică neagră creează o atmosferă favorabilă și ajută la atragerea energiei pozitive.

Mitul numărul 4: dacă o persoană visează o pisică neagră, atunci se poate îmbolnăvi grav. Un vis în care o persoană vede un animal negru nu înseamnă nimic și constă doar în resturi din ceea ce a văzut în timpul zilei. Dacă, după trezire, rămâne cu un sentiment anxios, atunci acest lucru înseamnă că subconștientul încearcă să transmită informații despre posibile probleme într-un mod subtil. După trezire, este important să vă amintiți detaliile, acestea vă vor spune cum să acționați pentru a vă proteja de probleme .

Mitul numărul 5: o pisică neagră atrage spiritele rele și sărăcia în casă. Animalele au un simț mult mai dezvoltat al lumii și al spațiului înconjurător. Ele sunt capabile să te avertizeze cu privire la problemele iminente și, dacă încep să apară lucruri ciudate în casă, este important să aruncăm o privire mai atentă asupra comportamentului animalului. Dacă este agitat fără motiv, înseamnă că există negativitate în casă.

O pisică neagră protejează casa și cei care locuiesc în ea de ghinion și necazuri.

Pisici negre oferă cea mai completă protecție energetică împotriva forțelor oculte și a blestemelor. Aceste pisici sunt cele mai pricepute să distrugă energia negativă puternică care poate trăi într-o casă.

Pisicile sunt capabile să distingă intențiile ființelor astrale și pot urmări sursa de energie negativă în încercarea de a o distruge.

Modul corect de a încărca o pisică cu energie pozitivă și putere este să folosești mâna stângă pentru a mângâia ușor gâtul, în timp ce cu mâna dreaptă îi mângâi coada.

Concluzie: pisicile negre nu aduc niciun fel de ghinion proprietarilor, acestea sunt doar superstiții. Mai mult, experții în energie vă recomandă să vă luați o pisică neagra, deoarece ea aduce numai beneficii atât casei, cât și proprietarilor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!