Dumnezeu nu are nevoie de rugăciunile voastre și de închinăciunile pe genunchi. Vă rugați pentru voi înșivă. El are nevoie de altceva.

Dumnezeu nu are nevoie de rugăciunile voastre și de închinăciunile pe genunchi. Vă rugați pentru voi înșivă. El are nevoie de altceva.

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 April 2024 in CredințăLecții de viațăSpiritualitate

Cu siguranță, mulți se roagă acum pentru iertarea păcatelor sau pentru a cere ceva de la Dumnezeu. Orice rugăciune este, în esență, doar o manifestare a dorințelor și aspirațiilor voastre de a crea și de a obține, dar nu ajută pe cei pentru care vă rugați.

Dumnezeu nu are nevoie de rugăciuni și închinăciuni pe cât are nevoie să vadă bunătatea noastră, are nevoie de rezultate sub forma evoluției spiritului nostru. Deoarece Dumnezeu este în tot și în toate, Dumnezeu este totul.

V-ați întrebat vreodată de ce rugăciunile nu ni se împlinesc? Asta se întâmplă pentru că noi știm doar să cerem, dar nu facem nimic pentru a obține acel lucru, așteptăm ca Dumnezeu să facă minuni. De aceea multe rugăciuni nu funcționează, pentru că interiorul omului nu vrea să se schimbe. Orice schimbare începe cu noi înșine.

De ce se întâmplă asta?

Acum, fiecare dintre voi conștientizează că venim în această lume pentru a dobândi experiență. Experiența poate fi lipsită de durere doar dacă omul se dezvoltă atât spiritual, cât și material și trăiește în concordanță cu misiunea sa evolutivă. Spiritualul și materialul trebuie să fie în echilibru. În cazul în care alegeți una dintre ele, viața aduce dificultăți pe care trebuie să le depășiți pentru a evolua.

Cu cât cineva ignoră mai mult nevoile sufletului său, cu atât situațiile devin mai dificile. Începe întotdeauna cu lucruri mici. Are rost să vă rugați pentru liniște și să cereți de la Dumnezeu armonie în momentul în care nu doriți să vă schimbați personal? Este absurd. Mai bine cereți înțelepciune pentru a înțelege corect lecțiile vieții.

Viața are atât urcușuri, cât și coborâșuri, iar problemele apar tocmai pentru că sunt necesare pentru schimbarea voastră. Dacă această cantitate de probleme nu duce la rezultate, situația se agravează. Majoritatea oamenilor învață doar prin suferință.

Cei care se dezvoltă și trăiesc în spiritul creației au întotdeauna o scăpare, fie scapă din situațiile periculoase la timp (așa se stabilește destinul, așa le dictează inima) sau rămân, dar trăiesc relativ liniștiți. Universul îi protejează pe acești oameni.

Aceasta este viața. Nimic nu este întâmplător și nimic nu se întâmplă dacă nu ar trebui să se întâmple. Viața este valoroasă prin simplitatea legilor sale, care nu prevăd întâmplare și eroare.

Tot ce aveți nevoie este dorința de a vă schimba. Dacă doriți să vă rugați, vă rugăm să o faceți, dar rugăciunile pentru ceilalți vor rămâne întotdeauna neauzite. Dacă vi se pare că rugăciunile voastre au salvat viața cuiva, nu, voi nu aveți nimic de-a face cu asta, este doar destinul acelei persoane, alegerea sufletului său.

Tot ce puteți face este să începeți voi înșivă să faci ceva pentru a vă îndeplini dorințele. Cel mai bine este să încetați să cereți și să începeți să vă schimbați, să începeți să iradiați în lume vibrații mai înalte datorită dezvoltării voastre personale. Cel mai important este să fiți buni, pentru că bunătatea sufletească este cea mai valoroasă.

Alegerea este mereu a voastră: să fiți în confuzie, frică, furie, creându-vă propriul vârtej de evenimente negative, sau să vă asigurați dezvoltarea confortabilă și siguranța, chiar și în mijlocul furtunilor. Asta înseamnă confort și siguranță pentru oamenii din jurul vostru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!