Dumnezeu ne vorbește mereu. Și oricine poate să-L asculte, dacă știe cum.

Dumnezeu ne vorbește mereu. Și oricine poate să-L asculte, dacă știe cum.

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 June 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Jumătate dintre oameni nu cred în Dumnezeu, iar cealaltă jumătate cred, dar nu-L aud. Între timp, Dumnezeu vorbește cu toți oamenii. Iar cei care îl aud și Îi urmează – urmează Legilor Universului, înseamnă că norocul și fericirea sunt însoțitorii lor permanenți. Chiar dacă nu crezi în Dumnezeu, această informație poate fi de ajutor pentru tine.

Deci, Dumnezeu este o entitate nematerială. El poate lua forme materiale, cum ar fi Iisus, dar se consideră că omul nu poate suporta nici văzutul Lui Dumnezeu, nici vocea Lui. Pentru om, El este un foc alb pur. (Suntem pe niveluri diferite). Așa L-au descris doi oameni care L-au văzut, subliniez doar în viziuni. Proorocul Enoh și Ioan Botezătorul.

Cum poate o entitate nematerială să influențeze un om material? Doar prin intermediul lumii materiale, deoarece organele noastre de simț sunt adaptate la lumea materială.

Dumnezeu ne vorbește prin semnele acestei lumi. Tot ceea ce se întâmplă în viața noastră nu este întâmplător. Majoritatea oamenilor pur și simplu ignoră aceste semne, merg înainte fără să-L asculte pe Dumnezeu – de aceea viața lor este adesea plină de eșecuri și suferință. De ce să te târăști prin pădure, când poți merge pe o potecuță?

SEMNELE LUI DUMNEZEU

Ca în orice principiu spiritual, nu contează numai semnul în sine, ci și interpretarea voastră. Dacă o pasăre zboară înainte – un semn, înapoi – altul, spre nord și est – altul. Totul depinde și de timpul zilei și de ciclul lunar.

Aici este ideea, sute de păsări trec pe deasupra noastră și doar una atrage atenția noastră, și doar pe aceea o vom interpreta ca un semn.

Există orice fel de semne – semnele pot fi de toate tipurile. Un apel de la un număr necunoscut, lovirea degetului mic, o privire de la o persoană de pe stradă – dacă ați simțit asta ca pe un semn – atunci este un semn. Poate fi o viziune sau o voce interioară, coincidențe sau gânduri întâmplătoare – încredeți-vă în intuiția voastră.

În esență, întreaga noastră lume materială este un dialog al Lui Dumnezeu cu noi. Adică, lumea noastră materială este pur și simplu o conversație a Lui Dumnezeu cu noi. Lumea întreagă – Cuvântul Său, pe care ni-L spune. (Vă aduceți aminte, „La început a fost Cuvântul”?) Așa că încercați să ascultați măcar puțin.

Tarot, oase, vocea Lui Dumnezeu

Ce credeți că fac șamanii când aruncă oasele? Corect, încearcă să audă vocea Lui Dumnezeu. Pentru a vedea un semn, pentru a afla acțiunile corecte. La fel se întâmplă când se așează cărțile de Tarot – încearcă să citească semnul. De ce nu începeau bătăliile până nu primeau un semn sau un simbol? Oamenii obișnuiau să creadă și să înțeleagă semnele – acum au uitat.

Pur și simplu, dacă privim în jurul lumii noastre, vom înțelege că totul este pur și simplu plin de semne, iar dacă le vom urma vom găsi calea corectă. Iisus a spus: „Oile Mele ascultă vocea Mea…” Nu vă supărați că sunteți numiți „oile”, aici este o figură de stil. Însă sensul este ușor de înțeles. Cei care văd semnele și ascultă vocea Lui Dumnezeu – primesc o viață plină de sens.

Informații, fragmente de conversații ale oamenilor, umbre căzute în mod ciudat, poate fi orice – dacă auzim acest semn, înseamnă că ne este destinat. Și cu cât citim mai des semnele, cu atât le vom vedea mai des și le vom percepe deja inconștient, orientându-ne după ele, iar atunci viața noastră va deveni armonioasă.

Atunci vom auzi vocea Lui Dumnezeu și Îi vom urma calea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!