Image

Dumnezeu ia ceva doar ca să-ți dea mai mult

Publicat de Patricia Esca pe 25 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPildeSfaturiViata

Orice s-ar întâmpla, orice problemă am avea, trebuie să continuăm să luptăm pentru visele noastre și să nu renunțăm până nu devin realitate. Necazurile pot apărea în viața oricui, iar de cele mai multe ori, acestea se întâmplă pentru a te ambiționa. Când Dumnezeu vrea să-ți dea ceva, mai întâi ia ceva de la tine ca să vadă dacă ești dispus să lupți în continuare.

Trăim într-o lume în care, dacă am eșuat sau trecem printr-o perioadă critică, ne demoralizăm și simțim că i-am dezamăgit pe cei dragi. Iar dacă li se întâmplă lor acest lucru, simt la fel față de noi. De ce? Pentru că nimeni nu vrea să te vadă jos, este insuportabil.

Și în cele din urmă, lumea noastră se prăbușește treptat, rămânem singuri și ne întrebăm: de ce ni se întâmplă asta tocmai nouă?

Ne doare atunci când ne gândim la cum ar fi evoluat lucrurile dacă am fi luat decizii diferite la numite momente. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că timpul nostru nu a venit încă. Să nu uităm că Dumnezeu are un plan pentru noi toți și că vrea să ne ofere ce este mai bun, dar trebuie să îi demonstrăm că vom continua să muncim pentru visele noastre.

Citeste si  Cum schimbă televiziunea gândirea

Când lucrurile par dificile, nu trebuie să renunțăm, ba din contra, trebuie să ne străduim cel mai tare, pentru că Dumnezeu vrea să vadă cât de tare suntem dispuși să muncim pentru a obține ceea ce vrem și dacă chiar îl merităm.

Trebuie doar să continui să lupți, pentru că fără luptă nu există victorii și fără victorii nu există realizări. De asemenea, trebuie să ne rugăm și să îi cerem ajutorul lui Dumnezei, pentru căpăta voința necesară să mergi mai departe. Până la urmă depindem de El, pentru că numai El știe ceea ce este cu adevărat spre binele nostru.

Așa că nu te demoraliza. Dacă nu ai obținut ceea ce ți-ai dorit, poate că ți se pregătește ceva mai bun. Trebuie doar să continui să lupți.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon