Draga femeie, nu uita cat de minunata esti!

Draga femeie, nu uita cat de minunata esti!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2020 in Dezvoltare Personala

Stirile vehiculate in mass media dar si pe retelele de socializare creeaza un sentiment de frica si ne pun intr-o stare de auto-aparare. Ne fac sa traim cu teama ca oricand se poate intampla ceva rau.

Acest lucru nu ne ajuta pe noi sau specia umana ca intreg. Nu de asta ne-am nascut. Scopul nostru pe pamant nu este sa traim in frica. Pentru a fi pe deplin prezenti, trebuie sa stim cine suntem si sa actionam din iubire, nu din frica.

Ai deja toate instrumentele de care ai nevoie pentru a te arata in lume fara teama. Ai capacitatea de a te ingriji, de a iubi, de a sprijini si de a imbratisa. Ne cream viata in fiecare clipa insa, nu folosim aceste daruri de spirit intotdeauna. In schimb, am devenit fricoase pentru ca am uitat cine suntem. In calatoria ta prin viata, vei avea mereu de-a face cu oameni, iar oamenii te vor invata cum sa ai de-a face cu tine. Vezi cat e de frumos?

Atunci cand nu te ancorezi in iubire, te convingi ca esti in pericol si emiti pe aceasta frecventa. Oamenii ii controleaza pe ceilalti pentru ca nu se simt suficient de siguri pentru a le permite celorlalti sa se arate asa cum sunt. Cate relatii s-au incheiat pentru ca cineva nu era dispus sa accepte si sa lase cealalta persoana sa se fie ea insasi? Cate razboaie s-au purtat din cauza unor diferente ideologice sau din nevoia de a cuceri, a controla?

In zilele noastre, insa, putem alege toleranta. Le putem permite celorlalti sa fie diferiti fara sa ii judecam, blamam sau respinsge ramand autentice. Incepem sa constientizam faptul ca nu trebuie sa fim altfel decat suntem, sa le facem pe plac altora, doar pentru a fi iubite. Ne dam seama ca suntem minunate, asa cum suntem, si la fel sunt si ceilalti. Cheia catre armonie este sa iti permiti tie si celorlalti sa fiti autentici. Daca trebuie sa te schimbai pentru a face o alta persoana fericita, vei suferi. Daca trebuie sa schimbi o alta persoana pentru a fi fericita, vei suferi tu.

Asadar, respecta si onoreaza cercul vietii. Si fii constienta de faptul ca un leu nu va putea fi niciodata un elefant.

Esti puternica pentru ca esti independenta. Esti puternica pentru ca esti tu, pentru ca esti intotdeauna acolo cand cineva are nevoie de tine. Esti puternica pentru ca poti aduce pe aceasta lume o noua fiinta, pe care o vei iubi mai presus de orice.

Esti puternica datorita perseverentei tale, credintei tale, optimismului tau. Esti puternica pentru ca zambesti, pentru ca niciodata nu te dai batuta, pentru ca nu ii lasi nici pe altii sa renunte.

Esti puternica pentru ca esti o femeie ce nu se lasa sa fie definita de lume, ci isi construieste propriul drum, propria viata.

Esti puternica pentru ca ai incredere in tine, pentru ca iti oferi inima pe tava si pentru ca iubesti cu tot sufletul tau.

Iata, femeie minunata, esti mai puternica decat crezi.

Lumea iti va spune ca esti emotiva, ca dragostea te face slaba. Insa lumea greseste.

Inima, mintea si sufletul tau stralucesc cu iertare, iubire, rabdare si vulnerabilitate. Iar aceste calitati sunt cele mai puternice. Asa ca nu lasa ca lumea sa iti spuna ca ai o inima rece. Zambeste, iubeste, traieste!

Pentru ca esti puternica, atat de puternica. Si lumea nu ar exista fara tine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!