Draga femeie, nu conteaza ca ai 30, 40, … 70 …, tine minte, dragostea adevarata merita asteptata! Va bate la usa cand te astepti mai putin.

Draga femeie, nu conteaza ca ai 30, 40, … 70 …, tine minte, dragostea adevarata merita asteptata! Va bate la usa cand te astepti mai putin.

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2020 in De Suflet

Draga femeie, un singur lucru iti cer in aceasta viata: Te rog, nu uita ca dragostea adevarata merita asteptata. Pentru adevarata iubire nu trebuie sa te grabesti… pentru ca nu este ceva ce trebuie fortat.

Vezi tu, iubirea adevarata este pretioasa. Este sacra. Nu este ceva de care te saturi si pe care apoi il arunci la gunoi.

Dragostea adevarata este rara. Este un diamant stralucitor intr-o lume plina de pietricele. Adevarata iubire este menita sa fie pretuita. Este menita sa fie savurata si devorata. Nu este ceva ce trebuie fortata. Nu este ceva de care trebuie sa iti fie teama sau frica. Nu este ceva de care sa iti doresti sa fugi.

Pentru ca iubirea adevarata nu pleaca.

Poate ca iti este doar de fostul iubit care ti-a frant inima. Poate ca ti-e dor de tipul pe care l-ai intalnit in bar acum cateva luni. Poate ca ti-e dor de cineva care nu te-a uitat niciodata. Poate ca ti-e dor sa simti ca cineva are nevoie de tine.

Insa nu trebuie sa grabesti lucrurile pentru aceste lucruri.

Adevarata iubire va veni la tine cand iti este destinat. Va bate la usa cand te astepti mai putin. Poate ca se va intampla la colt de strada. Poate ca vei da nas in nas cu iubirea vietii tale in timp ce esti la cumparaturi. Poate ca o vei gasi in cateva minute, peste o ora, peste o luna sau peste un an. Sau poate ca o vei gasi in cativa ani, cand sufletul tau va simti ca este pregatit.

Dragostea adevarata va aparea in momentul in care esti gata. Se va intampla cand vei avea incredere deplina in tine. Se va intampla cand te vei iubi fara sa ai pe cineva langa tine. Si nu vei mai fi niciodata la fel.

Pentru ca dragostea adevarata ramane. Nu palpaie. Nu este fragila. Nu te amageste si apoi pleaca. Este puternica. Este pentru totdeauna. Adevarata iubire te va tine treaza nopti intregi. Si nu de tristete, ci de fericire.

Draga femeie, te rog sa intelegi ca dragostea adevarata merita asteptata. Nu te multumi cu ceva temporar, cu ceva mai putin decat meriti. Nu te multumi cu minciuni. Tu meriti mult mai mult.
Tu, dintre toti oamenii, meriti iubire adevarata. O dragoste reala.

Poate ca ai fost ranita in trecut. Poate ca sufletul tau a avut de suferit. Poate ca ai fost dezamagita de oameni in care aveai incredere. Insa nu trebuie sa iti fie teama sa cauti o iubire adevarata. Nu te teme de sentimente. Nu te teme de dragoste.

Probabil multi nu stiu ce isi doresc de la viata, nu simt ce ar putea sa ii faca fericiti, nu au in suflet acel impuls ce sa le aduca fericirea si asta pentru simplul fapt ca intr-un haos unde e doar zgomot si nebunie, e greu sa te asculti pe tine insuti. De multe ori nu mai conteaza ce simti. De multe ori te lasi pe valul ce te-a luat, fara sa iti pui nici un semn de intrebare. Si de multe ori nu intelegem nimic, pentru ca ne obisnuim sa dispretuim valorile si sa iubim dezastrul. E pacat. Insa e o alegere pana la urma, chiar daca am fi cei mai raniti oameni, sa fim fideli noua e o prioritate ce de multe ori o intelegem prea tarziu. Da, fidelitatea e alegerea prin care ne definim ca oameni, crestem si suntem asa cum ne cream. Suntem bucati de puzzle ce il construim cu fiecare noua alegere…!!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!