Dragă, așteaptă un bărbat care să-ți sărute mâinile și fruntea înaintea buzelor

Dragă, așteaptă un bărbat care să-ți sărute mâinile și fruntea înaintea buzelor

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 February 2021 in De SufletLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatiiSfaturi

Nu te mulțumi cu mai puțin decât ceea ce meriți. Nu lăsa societatea să te facă să crezi că trebuie să rămâi într-o căsătorie sau într-o relație, chiar dacă partenerul tău se comportă urât cu tine. Tu, ca femeie, meriți tot ce-i mai bun, trebuie doar să realizezi asta.

Decât să stai într-o relație toxică, mai bine stai singură o perioadă și îl aștepți pe cel care a fost destinat pentru tine și care te va face cu adevărat fericită.

Așteaptă până întâlnești un bărbat care te va iubi cu adevărat, care va merge alături de tine ținându-te de mână, nu care merge în fața ta. Un bărbat care îți mângâie și pupă mâna, nu care o lovește. Un bărbat în brațele căruia te simți în siguranță, nu în pericol.

Așteaptă până întâlnești un bărbat care se va uita doar la tine., în ochii căruia vei vedea dragostea și de pe buzele căruia nu va dispărea zâmbetul atunci când este în preajma ta. Așteaptă un bărbat care te va face să te simți specială, care te va face să râzi, care va fi fericit știind că tu ești fericită.

Așteaptă până întâlnești un bărbat cu care te vei simți confortabil până și în cele mai incomode situații, cu care vei râde de momentele stânjenitoare. Un bărbat care te înțelege, care are încredere în tine și care îți oferă spațiul personal de care ai nevoie.

Așteaptă până întâlnești un bărbat în preajma căruia poți fi tu însuți. Un bărbat care îți cunoaște defectele și totuși nu încearcă să te schimbe, un bărbat care te acceptă și te iubește exact așa cum ești.

Așteaptă până întâlnești un bărbat care crede în tine și în puterile tale, care te motivează să mergi înainte, să îți atingi obiectivele. Care știe cât de norocos este că te-a cunoscut, care știe să te aprecieze pentru adevărata ta valoare.

Așteaptă-l pe acest bărbat, pentru că așteptarea merită din plin.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!