Doamne, te rog, nu mă lăsa să mă atașez de ceea ce nu va fi al meu

Doamne, te rog, nu mă lăsa să mă atașez de ceea ce nu va fi al meu

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 December 2020 in De SufletLecții de viațăRugaciuniViata

Doamne, te rog, nu mă lăsa să mă atașez de ceea ce nu va fi al meu, de ceea ce nu este menit pentru mine, de ceea ce nu pot să păstrez pentru totdeauna, de ceea ce intenționezi să iei de la mine după ce m-am atașat de el.

Știu că planul tău este necunoscut, dar întotdeauna corect, așa că mă las îndrumat de tine și de puterea ta. Nu mă lăsa să lupt și să sufăr pentru ceva ce trebuie să las să plece în cele din urmă, vreau să-mi iasă în cale ceva pe care pot să iubesc în mod permanent, nu doar temporar.

Nu mă lăsa să-i iubesc pe cei care îmi frâng inima, pentru că o să sufăr în final. Nu mă lăsa să-i iubesc pe cei care nu mă iubesc înapoi, care îmi fac rău. Dar știu că dacă permiți asta este pentru a mă învăța o lecție importantă, pentru că Tu nu vrei răul nimănui.

Mă atașez ușor de lucruri și vreau să le țin aproape de mine, așa că nu-mi lăsa mintea să vrea ceva ce nu pot păstra, pentru că despărțirea va fi mult mai grea după ce am început să țin la el. Mai bine nu-mi mai dai ceva ce vrei să iei înapoi.

Nu mă lăsa să-mi fie dor de oameni cărora nu nu pasă și nu le este dor de mine.
Nu vreau să mă atașez de lucrurile care nu sunt ale mele, de oamenii care nu vor rămâne în viața mea și de locurile în care nu sunt destinat să trăiesc.

Dă-mi puterea de a crede că sunt mai bine fără ei. Dă-mi puterea să de a conștientiza că merit mult mai mult de la viață. Sau măcar dă-mi puterea de care am nevoie chiar acum, ca să pot merge mai departe.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!