Doamne, nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar mă bazez pe Tine

Doamne, nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar mă bazez pe Tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in RugaciuniSpiritualitateViata

Nu știu ce planuri ai pentru mine Doamne. Nu știu ce mă așteaptă în următoarele luni, dar cred că Tu îmi vei da puterea și răbdarea de care am nevoie pentru a trece peste toate.

Nu știu dacă îmi vei răspunde la rugăciuni și vei continua să mă pui în situații pentru care nu sunt pregătit. Nu știu ce mă așteaptă – relaxare sau încă un test dificil.

Am încercat să fac față tuturor cât mai bine și mai înțelept posibil. Am încercat să leg totul pentru a înțelege imaginea de ansamblu și a urma semnele pe care mi le-ai trimis. Dar acum recunosc că sunt obosit. Creierul, inima și sufletul meu sunt obosite. M-am săturat de același lucru. Obosit de aceleași lecții de viață. Obosit de aceleași urcușuri și coborâșuri.

Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar sunt pregătită pentru o schimbare. Sunt pregătită ca viața mea să aibă în sfârșit sens. Sunt pregătită pentru pace și sete de stabilitate. Dar știu că oricum voi fi bine. Și că, în orice caz, mă voi baza pe Tine. Știu că mă vei ajuta să trec prin cele mai întunecate perioade din viața mea, așa cum ai făcut-o înainte, dar de data asta îți cer libertatea de acțiune.

De data aceasta mă bazez din nou pe tine, dar într-un mod diferit. Mă bazez pe generozitatea, iertarea ta, minuni și milă.

Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar vreau să fie mai strălucitor și mai bun decât mi-am imaginat.

Vreau împlinirea tuturor acelor dorințe pe care ți le-am cerut. Vreau să realizez acel vis incredibil în care am crezut cândva. Vreau ca viața mea să fie o poveste fabuloasă în curs de a fi scrisă.

Nu știu dacă vezi la fel și dacă vrei la fel pentru mine, dar sper că îmi vei îndeplini cererea făcându-mi dorința mai aproape și durerea mai departe.

Nu știu ce mă așteaptă în continuare, dar am încredere în Tine și știu că nu îi dezamăgești pe cei care cred în Tine din toată inima.

Nu voi ști niciodată sigur cum vor evolua lucrurile și nu pot decât să sper că planul Tău din viața mea de această dată coincide cu al meu, că rugăciunile mele vor primi răspuns și îngerii mă vor îndruma.

Nu știu ce mă așteaptă în viitor, dar știu că nu există nimic în lume care să fie dincolo de puterea Ta. Tu Doamne ești singurul care poate schimba totul în jur dintr-o clipită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!