Image

Doamne, am încredere în Tine și în deciziile Tale

Publicat de Patricia Esca pe 7 December 2020 in RugaciuniSpiritualitateViata

Mulțumesc pentru toate ușile închise sau cele care nu mi s-au deschis niciodată. Mulțumesc că mi-ai permis să găsesc un drum mult mai bun. Că nu m-ai lăsat să mă duc în locuri care nu erau destinate pentru mine.

Mulțumesc pentru momentele în care am fost refuzat și pentru momentele în care m-ai făcut să mă despart de ceea ce iubeam cel mai mult, acum înțeleg că de ce nu mi se potriveau. Acum înțeleg că toate aceste lucruri s-au întâmplat doar ca să descopăr lucrurile pe care le meritam cu adevărat. Acum înțeleg că m-ai respins pentru că vrei să îmi dai răbdare, pentru că mi se va întâmpla ceva mai bun.

Mulțumesc pentru toate finalurile și pentru toate despărțirile. Pentru că mi-ai dat puterea și curajul de a îndepărta tot ce nu era destinat pentru mine și de a scăpa de tot ce mă putea răni pe viitor. Mulțumesc pentru toate sfârșiturile triste, pentru că m-ai îndepărtat de unii oameni care ar fi putut să îmi frângă inima.

Citeste si  Cat de usor se transforma gandurile rele in boli pentru coprul nostru! Scapa de gandurile negative care te distrug si fizic si psihic

Mulțumesc pentru toate obstacolele pe care mi le-ai dat ca să devin mai puternic. Mulțumesc că mi-ai îndrumat viața spre o cale complet diferită. Pentru că mi-a permis să realizez că toate lucrurile din lume au alternative și mai bune, iar drumul meu nu se limitează la o singură destinație.

Mulțumesc că mi-ai ascultat mereu rugăciunile, poate că acum nu înțeleg ce este mai bine pentru mine, dar pe viitor o voi face. Cred în Tine și în drumul pe care m-ai îndrumat. Te cred pentru că Tu știi ce îmi va aduce fericirea. Te cred pentru că Tu nu-mi vei da niciodată obstacole pe care să nu le pot trece, pentru că Tu ai încredere în mine și în puterile mele.

Mulțumesc că m-ai îndrumat spre calea care mi se potrivește cel mai bine. M-ai îndrumat către un loc pe care îl pot numi acasă, către o persoană cu care pot să-mi împărtășesc sentimentele, cu care împart toată fericirea.

Citeste si  „Pocaiti-va, ca s-a apropiat Imparatia cerurilor!” (Matei 4,17)


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!