Doamne, am încredere în Tine și în deciziile Tale

Doamne, am încredere în Tine și în deciziile Tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2020 in RugaciuniSpiritualitateViata

Mulțumesc pentru toate ușile închise sau cele care nu mi s-au deschis niciodată. Mulțumesc că mi-ai permis să găsesc un drum mult mai bun. Că nu m-ai lăsat să mă duc în locuri care nu erau destinate pentru mine.

Mulțumesc pentru momentele în care am fost refuzat și pentru momentele în care m-ai făcut să mă despart de ceea ce iubeam cel mai mult, acum înțeleg că de ce nu mi se potriveau. Acum înțeleg că toate aceste lucruri s-au întâmplat doar ca să descopăr lucrurile pe care le meritam cu adevărat. Acum înțeleg că m-ai respins pentru că vrei să îmi dai răbdare, pentru că mi se va întâmpla ceva mai bun.

Mulțumesc pentru toate finalurile și pentru toate despărțirile. Pentru că mi-ai dat puterea și curajul de a îndepărta tot ce nu era destinat pentru mine și de a scăpa de tot ce mă putea răni pe viitor. Mulțumesc pentru toate sfârșiturile triste, pentru că m-ai îndepărtat de unii oameni care ar fi putut să îmi frângă inima.

Mulțumesc pentru toate obstacolele pe care mi le-ai dat ca să devin mai puternic. Mulțumesc că mi-ai îndrumat viața spre o cale complet diferită. Pentru că mi-a permis să realizez că toate lucrurile din lume au alternative și mai bune, iar drumul meu nu se limitează la o singură destinație.

Mulțumesc că mi-ai ascultat mereu rugăciunile, poate că acum nu înțeleg ce este mai bine pentru mine, dar pe viitor o voi face. Cred în Tine și în drumul pe care m-ai îndrumat. Te cred pentru că Tu știi ce îmi va aduce fericirea. Te cred pentru că Tu nu-mi vei da niciodată obstacole pe care să nu le pot trece, pentru că Tu ai încredere în mine și în puterile mele.

Mulțumesc că m-ai îndrumat spre calea care mi se potrivește cel mai bine. M-ai îndrumat către un loc pe care îl pot numi acasă, către o persoană cu care pot să-mi împărtășesc sentimentele, cu care împart toată fericirea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!