Dezvoltă-ți puterea telepatică: 6 sfaturi simple pentru a-ți îmbunătăți al șaselea simț

Dezvoltă-ți puterea telepatică: 6 sfaturi simple pentru a-ți îmbunătăți al șaselea simț

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateSpiritualitateStiintaViata

Flerul intuitiv este un subiect foarte controversat în ultima perioadă. Unii oameni au încredere necondiționată în al șaselea simț, pe când alții nici nu țin cont de el. Intuiția și telepatia sunt lucruri necunoscute de mulți oameni, lucruri pe care le consideră un fel de fantezie sau magie. Dar oricine își poate dezvolta aceste abilități cu puțin efort.

Iată 6 sfaturi care te vor ajuta să-ți îmbunătățești intuiția:

1. Conectează intuiția cu senzațiile fizice

Primul pas către dezvoltarea unui dar interior este conectarea sentimentelor și prevestirilor cu senzațiile fizice. Oamenii primesc indicii în fiecare zi, dar mulți le ignoră datorită multitudinii de gânduri care le trec prin minte în acele momente. Stai măcar o oră pe zi și analizează modul prin care subconștientul tău încearcă să comunice cu tine.

2. Învață să controlezi intuiția

Odată ce ai reușit să conectezi presimțirile de senzații, trebuie să înveți să le activezi după cum dorești. Pune-ți o întrebare ușoară, răspunde la ea și concentrează-te asupra senzațiilor. Când simți vibrațiile pozitive, strânge pumnul. Repetă acest lucru în fiecare zi și în curând tot ce trebuie să faci este să strângi pumnul pentru a-ți declanșa intuiția.

3. Eliberează-ți mintea de alte gânduri

Eliberează-ți mintea. Fă-ți timp pentru a putea anticipa orice eveniment. Încearcă să ghicești tot felul de lucruri și nu te supăra dacă greșești, acum doar te antrenezi. Trebuie să te relaxezi și să te concentrezi pe ceea ce vrei să prezici, poate dura câteva săptămâni de practică, dar în final se va merita totul.

4. Conectează subconștientul

Înainte de a merge la culcare, gândește-te la acele întrebări care au rămas fără răspuns în timpul zilei. Ia în considerare diverse opțiuni pentru a răspunde la întrebări sau pentru a rezolva diferite situații. Folosește-ți  imaginația, astfel încât în ​​timpul somnului, subconștientul tău să lucreze pentru a găsi o soluție. Dimineața, când te trezești, scrie-ți visele într-un caiet: acestea pot conține răspunsurile la întrebări.

5. Jocul cu asocieri

Jocul de asociere te va ajuta să-ți dezvolți abilitățile telepatice. Pentru a face acest lucru, gândește-te la 10 cuvinte și încearcă să le asociezi pe fiecare cu alte lucruri. Când ai terminat, analizează rezultatul final și încearcă să înțelegi la ce se referă.

6. Ai încredere în presupunerile tale

Este important să înveți să ai încredere în tine și în vocea ta interioară. Cât de des ai avut senzația că nu este bine ce faci și te-ai oprit fără motiv? Este posibil ca aceste presimțiri să te fi salvat de la un lucru rău sau să te fi ajutat în diferite situații. Intuiția este ghidul tău interior, așa că trebuie să te bazezi pe ea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!