Despre puterea pietrei de smarald – informații interesante

Despre puterea pietrei de smarald – informații interesante

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2023 in Articole

Cristalele de smarald ajută la înlăturarea energiei negative, armonizează proprietarul lor cu o atitudine pozitivă și aduc succes în afaceri și relații noi. Aceste pietre unice conferă omului puterea necesară pentru a rezolva problemele și a depăși dificultățile vieții.

Smaraldul este considerat una dintre cele mai prețioase pietre

Aceste cristale radiază o energie pură de culoare verde strălucitoare. Verdele este culoarea chakrei inimii, motiv pentru care smaraldul este considerat simbolul iubirii fericite și infinite.

Culoarea verde o întâlnim peste tot – în coroanele copacilor și în iarba moale care se întinde sub picioarele noastre. Natura este plină de energie verde strălucitoare. Aceasta se regăsește în pietrele care emit o lumină verde strălucitoare, una dintre ele fiind smaraldul. Se crede că strălucirea smaraldului deschide chakra inimii, aducând iubire și har în sufletul omului.

Smaraldul are o multitudine de proprietăți minunate. Pentru cei născuți în luna mai, smaraldul este un talisman și un protector minunat. Un inel cu smarald pentru cei îndrăgostiți este simbolul iubirii și fericirii eterne.

Originea și semnificația smaraldului

Numele său, “smarald”, provine din cuvântul grecesc care înseamnă “piatră verde”. Cristalele de smarald fac parte dintr-o familie mare de berile și sunt larg folosite în bijuterie. Zăcămintele bogate de smaralde se găsesc în India, Rusia, Zimbabwe, statele africane, Egipt, Austria, Brazilia și Columbia.

Pe piața mondială, cele mai valoroase smaralde sunt cele din Columbia, câștigând recunoaștere mondială datorită calității lor ridicate, structurii unice și culorii verzi luminoase și pure.

Smaraldul este o piatră verde, dar paleta de culori a acestor cristale include numeroase nuanțe variate. Unele pietre din familia berilelor sunt complet incolore, cum ar fi goshenitul, de exemplu. La această categorie de berile aparține și morganitul roz, denumit adesea “smarald roz”, heliodorul galben sau galben-verzui, berilul roșu închis destul de rar și acvamarinul verde-albastru.

Lumina verde a vieții tale

Lumina verde ne învață să respectăm tot ce este viu pe această planetă. Simțirea energiei culorii verzi ne ajută să schimbăm viața în bine. Emoțiile voastre și iubirea care locuiește în inima voastră se leagă de Iubirea Sacrată, cea mai pură și înaltă formă de iubire. O persoană care a cunoscut iubirea sacrată își construiește viața în conformitate cu legile spiritualității și armoniei. Smaraldul emană o energie care afectează direct starea emoțională a omului.

Compasiunea, speranța, generozitatea, tandrețea, bunătatea, alinarea, loialitatea și iubirea infinită – toate aceste emoții depind într-o anumită măsură de energia luminii verzi. Fericirea și prosperitatea omului sunt strâns legate de manifestările acestor emoții. Suntem cu toții creații sacre, închise într-un trup fizic. Din păcate, mulți dintre noi nu percep sau nu permit energia spirituală în viața lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!