De ce vindecarea cu ajutorul energiilor este tinuta ascunsa si care sunt secretele folosirii ei

"Să aștepți ca altcineva să te facă fericit este cea mai bună metodă de a fi nefericit." – Anonim Cateva sfaturi pentru indragostiti de acum un veac, care ar mai putea fi valabile si astazi. Sfaturi oferite in anul 1920 de catre profesorul doctor B.G. Jefferis, in cartea sa “A Guide to Purity and Physical Manhood Advice to Maiden, Wife and Mother Love, Courtship, and Marriage”. 1. Cautati fiecare fericirea celuilalt – un mariaj egoist, prin care un partener cauta doar propria fericire, se distruge singur. Fericirea este un foc care nu va arde mult doar cu ajutorul unui singur vreasc. 2. Nu te casatori dintr-o toana de moment – casatoria poate avea loc oricand pe parcursul relatiei daca lucrurile sunt facute sa dureze. 3. Nu te vinde – nu conteaza daca pretul este platit in bani sau in vreo pozitie sociala. 4. Nu te irosi – nu vei primi niciodata prea mult, chiar daca vei primi atat cat crezi ca meriti. 5. Cauta sfatul parintilor – parintii iti sunt cei mai buni prieteni. Ei sunt cei care vor face mai multe sacrificii pentru tine decat orice alt muritor. Ei sunt cei care, in ceea ce te priveste, sunt deasupra egoismului. In cazul in care ei nu sunt de acord cu alegerea ta, inseamna ca au motive sa o faca. 6. Nu te casatori pentru a face pe plac altora – tu va trebui sa traiesti si sa induri noua viata. 7. Nu te casatori pentru a face in ciuda cuiva – ar adauga o ticalosie unei nebunii. 8. Nu te casatori daca nu iubesti – un trup fara suflet va sfarsi curand prin a fi ofensator. 9. Testeaza cu atentie efectele vietii in comun – daca intimitatea aduce cu ea dispretul inaintea mariajului, o va face si dupa aceea. 10. Testeaza cu atentie efectele separarii prelungite – adevarata dragoste invinge atat timpul cat si spatiul. 11. Nu te casatori doar pentru ca ai promis ca vei face asta – daca o fisura a aparut intre voi acum, se va transforma mai tarziu intr-o prapastie. Este mai putin ofensator sa retragi o promisiune facuta decat sa minti in fata altarului. Partenerul de viata are dreptul la integritate absoluta. 12. Casatoreste-te cu caracterul – important nu este ceea ce detine o persoana, ci ceea ce este. 13. Nu te casatori din “cauze umanitare” – daca o persoana doreste sa se salveze de la obiceiurile rele, nu este potrivita pentru tine. 14. Pretinde inteligenta – cultura este buna, dar nu este transmisa ereditar. Inteligenta, insa, ar putea fi. 15. Nu va jucati cu sentimentele si atasamentul celuilalt. Este un pacat care va va urmari pentru tot restul vietii. Zece gânduri de acum 2000 de ani.
  1. Poți pentru că tu gândești că poți, iată cheia succesului!
  2. Norocul îi ajută pe cei îndrăzneți.
  3. Fiecăruia i-e hărăzită ziua lui.
  4. Iubirea zămislește iubire, iubirea nu are reguli, e la fel pentru toți.
  5. Iubirea le învinge pe toate, deci lăsați-mă să iubesc!
  6. Copacul se înclină după cum e îndoită o ramură.
  7. Fiecare dintre noi are propriul Iad.
  8. În adâncul inimii rana e vie.
  9. Fiecare om e condus de propriile plăceri.
  10. Pentru cel cu minte ageră, ajung puține cuvinte.
Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!
Publicitate

“A avea o minte luminată de rațiune este virtutea cea mai mare, și înțelepciunea este a grăi adevărul și a lucra conform naturii ascultând de glasul ei.” – Heraclit din Efes

Un numar foarte mare de descoperiri stiintifice si-au facut aparitia din zona Rusiei in ultimii zeci de ani. Aceiasi cercetatori de origine rusa sunt cei care au descoperit capacitatea celulelor organismului de a comunica intre ele prin intermediul unui camp asemanator campului electromagnetic.

Cu scopul de a desfasura acest experiment acestia au pus cate o jumatate dintr-un tesut de cultura in doua containere sigilate dar prevazute cu o fereastra de sticla. Dacă fereastra era construită din sticlă obişnuită, atunci orice acţiune asupra ţesutului dintr-un recipient nu avea nici unefect asupra celuilalt, dar daca fereastra era confecţionată din sticlă de cuarţ (despre care se ştie că permite trecerea radiaţiilor UV şi peste UV) atunci, în numeroase experimente, s-a observat că orice acţiune (de exemplu infectare) realizată asupra unuia din ţesuturi crea un efect asupra celui sănătos în numai câteva ore.

Bruce Lipton: “Aceste experimente au fost repetate de foarte multe ori şi au fost verificate şi de alţi cercetători. Deoarece informaţia chimică nu poate traversa sticla obişnuită, oamenii de ştiinţă care lucrează cu ştiinţa convenţională nu au vrut să studieze acest fenomen deoarece în lumea biologiei convenţionale regula spune că semnalele sunt transmise prin intermediul substanţelor care intră în reacţie sau a ionilor, aşa că în biologia convenţională, atunci când ea se referă la semnale, acestea impun cu necesitate o origine chimică.

Şi din moment ce sticla obişnuită opreşte transferul de semnale oamenii de ştiinţă au fost uimiţi … ei au vazut că există un efect dar nu avea nici o logică deoarece în lumea lor toate semnalele, fără excepţie, sunt vehiculate pe cale chimică dar în acest caz particular era clar că ele nu puteau fi transmise între două recipiente izolate unul faţă de celălalt.”

Noii oameni de ştiinţă studiază fizica cuantică iar în prezent există foarte multe studii care indică faptul că celulele comunică mai degrabă prin unde decât prin semnale chimice. Ele pot comunica prin intermediul luminii (sau a unei radiaţii care se comportă asemănător cu cea luminoasă, sau din spectrul UV şi peste UV – n.t.) iar în acest sens medicul german Fritz Popp a fost liderul unui colectiv de cercetare care s-a ocupat cu transmisiile de semnale ale celulelor printr-un ecran de sticlă de cuarţ, şi dr. Popp a introdus denumirea de fotoni de lumină, care aveau rol de semnale de comunicare, … celulele pot citi informaţia purtată de undele luminoase, pot genera şi absorbi unde luminoase.

Publicitate

Deci, unul din comportamentele celulei este faptul că citeşte informaţia fotonică. Noi nu suntem capabili să vedem acei fotoni dar celulele pot fi activate de un singur foton de lumină. Aşadar undele luminoase de frecvenţe diferite sunt asemenea unor comutatoare care controlează celulele. Deci acestea sunt concluziile cercetărilor doctorului Fritz Popp în domeniul biofotonicii.

Ceea ce e important de ştiut este faptul că celulele pot comunica şi prin alte mijloace decât reacţiile chimice. Ele pot comunica prin câmpuri asemănătoare cu cele electromagnetice, prin lumină, sunete, etc. Deci biologia convenţională a restrâns acest studiu la credinţa că semnalele sunt transmise prin intermediul substanţelor chimice sau ioni.

Motivul principal pentru care ştiinţa ţine cu dinţii de această credinţă este datorat influenţei corporaţiilor farmaceutice multinaţionale iar semnificaţia acestui fapt poate fi înţeleasă astfel: fundamentul corporaţiilor farmaceutice multinaţionale este că celulele comunică prin intermediul chimiei iar sarcina companiilor este de a crea substanţe care alterează comunicarea celulară şi astfel poţi controla comportamentul acesteia.

Intreaga lume este la cheremul corporaţiilor farmaceutice multinaţionale care deţin cea mai mare industrie de pe planetă. Atunci când apar oameni care vin să demonstreze că celulele pot comunica prin alte căi decât cele chimice, corporaţiile consideră că au o problemă care le încurcă afacerile.

Dacă noi am reuşi să învăţăm cum anume putem vindeca prin metode energetice, fapt care totuşi deja începe să se întâmple, asta înseamnă că nu va mai fi nevoie să cumpărăm medicamente. Dar corporaţiile farmaceutice multinaţionale sunt conştiente de acest aspect. Motivul cel mai clar este că dacă oamenii ar putea învăţa să controleze biologia prin intermediul energiilor (bioenergie, lumină, sunete, etc.) atunci nu ar mai avea nevoie să cumpere medicamente iar acesta ar fi sfârşitul corporaţiilor farmaceutice multinaţionale.

Din fericire există toate semnele că acest lucru se va întâmpla curând, şi este deja o parte a problemei mondiale din prezent. Marea criză la care asistăm se datorează faptului că restricţionăm vindecarea celulară la cea chimică şi ignorăm rolul conştiinţei (observatorului – n.t.), al minţii, energiei, luminii şi sunetelor ca fiind relevante în experienţele noastre de vindecare.


Publicitate


Alte Articole