De ce Universul ne trimite încercări sub forma unor oameni nedemni: lecțiile noastre karmice

De ce Universul ne trimite încercări sub forma unor oameni nedemni: lecțiile noastre karmice

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 September 2023 in ArticoleCuriozitățiLecții de viațăLifeStyleSpiritualitateViata

Cred că toate întâlnirile noastre pe Pământ nu sunt întâmplătoare. Destinul ne face să ne întâlnim cu anumite persoane. Când întâlnim diferite persoane în viața noastră, deseori nu le acordăm atenție, lăsând întâlnirile fără a fi observate, privind cu indiferență spre o persoană necunoscută. Însă destinul nu face nimic fără un motiv.

Dacă acea persoană te-a întâlnit sau tu l-ai întâlnit pe el, înseamnă că ambii aveți ceva de oferit unul altuia în acel moment. Și nu este vorba de ceva material, ci spiritual. Poate că destinul m-a adus împreună cu acea persoană rea pentru a-l învăța bunătatea, dragostea, onestitatea și sinceritatea.

Poate că sufletul lui nu mai putea trăi fără aceste sentimente și numai eu i le puteam oferi? Sau poate că el trebuia să-mi arate că a trăi în această lume văzând mereu doar partea bună este o utopie? Destinul oferă doar o șansă, depinde de tine dacă o folosești sau nu. Dacă mândria îți întunecă judecata și refuzi să ajuți, va exista o altă persoană care va face acest pas.

Însă destinul ți-a oferit această lecție și tu erai persoana care trebuia să facă binele și să ajute pe cel în nevoie. Și, datorită ție, pe Pământ va exista un alt om demn. Dacă persoana nu a acceptat dragostea, gingășia și căldura ta, nu este vina ta. Nu te înfuria pe tine însuți, rămâi bun și pur pentru a salva pe alții.

De ce ne trimite Universul aceste încercări?

De ce Universul ne permite să ne îndrăgostim de cineva, pentru ca mai apoi acea persoană să ne părăsească? El și-a îndeplinit pur și simplu misiunea și a plecat. Persoanele potrivite la momentul potrivit ne oferă lecțiile de care avem nevoie. Astfel devenim mai buni, creștem și ne maturizăm.

Uneori, acești oameni ne scutură, ne provoacă, ne inspiră să ne schimbăm, ne ajută să ne iubim pe noi înșine. Dar, îndrăgostindu-ne de ei, uităm că sunt doar temporari și nu vrem să-i lăsăm să plece. Încercăm disperat să-i transformăm în destinul nostru, deși și-au îndeplinit deja misiunea și trebuie să plece. Nu înțelegem de ce Universul aduce aceste persoane în viețile noastre și apoi le ia.

Însă aici este răspunsul cheie!

Universul ne trimite încercări pentru a ne învăța să lăsăm lucrurile să plece. Pentru că nimic nu este etern. Trebuie să practicăm arta de a lăsa o persoană să plece cu demnitate, fără a ne agăța de ea, înțelegând și acceptând că povestea dragostei noastre cu acea persoană s-a încheiat.

Și, de asemenea, să continuăm să credem că, într-o zi, vom întâlni pe cineva care va rămâne cu noi pentru totdeauna.

Vei înțelege de ce Universul ne-a testat și ne-a pus la încercare de atâtea ori înainte de a ne oferi răspunsurile de care avem nevoie și că, după câteva lecții de viață, ne va oferi ceea ce ne lipsește cu adevărat.

Universul poate aduce înapoi în viețile noastre foștii iubiți pe care i-am uitat și alături de care vom găsi fericirea și liniștea. Până la revenirea lor, toate rănile și amărăciunile vor fi uitate, va trece suficient timp pentru a uita cine a fost vinovat. Relația va fi înțeleaptă – exact așa cum ar trebui să fie. Și vei putea să mergi mai departe fără amărăciune și resentimente.

Universul vrea să fie sigur că vei crede întotdeauna în dragoste, chiar dacă nu o poți găsi. Și că vei putea să iubești pe altcineva cu toată inima, chiar dacă nimeni nu te-a iubit vreodată în acest fel.

Universul te testează, dar dacă te apropii cu atenție de studiul tuturor lecțiilor sale de viață, dacă înveți să fii atent la detaliile mici, la semnele destinului, dacă îți deschizi ochii și vezi tot ceea ce încearcă să-ți arate, atunci testele sale vor părea mult mai ușoare decât păreau la început. Vei realiza că poți trece cu ușurință prin ele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!