De ce Universul ne testează trimițând diferite greutăți: 4 motive principale

De ce Universul ne testează trimițând diferite greutăți: 4 motive principale

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 September 2021 in Dezvoltare PersonalaGanduriSpiritualitateViata

Multe dificultăți din viața noastră apar datorită propriilor noastre greșeli și decizii, dar uneori Universul însuși trimite încercări. Experții în bioenergie au explicat de ce o face.

De multe ori se întâmplă ca sufletul nostru să fie plin de negativitate. Gândurile rele interferează cu creșterea noastră spirituală și duc la confuzie. Încercați să vă curățați energiile în trei moduri ușoare pentru a obține mai mult noroc.

Dacă problemele persistă, atunci există patru motive:

Universul vrea să evoluăm

Universul încearcă să îmbunătățească fiecare persoană mental și psihologic. Este important pentru Univers să devenim cea mai bună versiune a noastră. El are nevoie de noi cât mai evoluați, astfel încât sufletele noastre să poată înțelege cel mai înalt plan și să cunoască sensul vieții.

De multe ori problemele din viață ne fac înțelepți și gata să transmitem această înțelepciune altor oameni. Prin suferința și problemele noastre, Universul îi face pe ceilalți mai puternici și invers – prin problemele altora învățăm ceva bun. Atunci când nu învățăm din problemele altora, Universul ni le trimite și nouă, nu putem merge mai departe fără să învățăm lecția.

Dacă aveți ceva de împărtășit copiilor, prietenilor sau cunoștințelor, asigurați-vă că faceți acest lucru. Prezentați-vă experiențele oamenilor, astfel încât Universul să vă ofere noroc în schimb.

Universul vrea să ne regleze destinul

Înainte de a veni în această viață, sufletul nostru își alege destinul, scopurile și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească. Acest lucru se întâmplă cu mult înainte de a începe o nouă cale. Dacă în viața ta actuală te îndepărtezi brusc de sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești, Universul poate trimite semne, sugestii și teste.

După ce depășim astfel de încercări, simțim pace și liniște. Acesta este principalul indicator că sursa lor nu am fost noi înșine, ci soarta.

Din păcate, Universul pur și simplu nu poate corecta calea corectă, deoarece o persoană nu înțelege ce să facă atunci când totul i se potrivește. Doar dificultățile ne fac să înțelegem în ce direcție să ne mișcăm.

Universul vrea să ne curețe karma

Înainte de a începe viața noastră, avem deja un bagaj de datorii față de Univers. Este vorba despre faptele rele ale vieților trecute. Karma ne pedepsește în această viață chiar și când facem ceva negativ, oricât de mic. Nimeni nu știe cu siguranță pe ce principiu funcționează astfel de legi, dar putem spune cu siguranță că multe încercări ne sunt trimise pentru păcatele noastre – trădare, jigniri, înșelăciune, furt și așa mai departe.

Pentru a face Universul să te pedepsească cât mai puțin posibil, fă mai multe fapte bune. Este foarte important să vină din inimă. În acest caz, datoriile karmice vor fi anulate mult mai repede.

Universul ne transmite gândurile noastre

Dacă o persoană crede că succesul financiar vine doar pentru cei care muncesc din greu, atunci va primi bani pentru testele pe care le-a trecut. Dacă o persoană crede că viața este doar o serie de evenimente și dificultăți rele, atunci va fi așa. Dacă Universul îți trimite în mod constant un fel de încercări, poate că doar le aștepți. Crezi că universul te testează, așa se întâmplă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!