De ce te mănâncă în palmă: Prevestiri și superstiții asociate cu mâncărimea în palmă și de ochi

De ce te mănâncă în palmă: Prevestiri și superstiții asociate cu mâncărimea în palmă și de ochi

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2022 in CuriozitățiSpiritualitateSuperstitii

La ce trebuie să te aștepți dacă te mănâncă palmele sau ochii? Când o parte a corpului te mănâncă, acest lucru poate indica atât un lucru bun, un mare noroc, cât și un lucru rău. Așadar este foarte important să știm ce semnifică fiecare semn.

Ce înseamnă dacă te mănâncă palma dreaptă:

Se spune că, dacă te mănâncă palma dreaptă înseamnă că o să te întâlnești destul de curând cu o persoană. Acest lucru este de înțeles, pentru că de obicei oamenii salută cu mâna dreaptă. Alteori, un astfel de semn poate indica faptul că în curând cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău. Dacă te mănâncă în spatele palmei, atunci poți să te aștepți la un cadou.

Alții cred că dacă te mănâncă palma dreaptă sâmbăta dimineața înseamnă că o să ai parte ori de o întâlnire romantică, ori de o despărțire, în funcție de situația fiecărei persoane.

Cu toate acestea, mâncărimea din palmă nu indică întotdeauna lucruri bune. Unii sunt de părere că atunci când te mănâncă palma dreaptă înseamnă că s-a acumulat multă negativitate în tine și doar așa poți să o eliberezi. Mai mult, dacă te mănâncă spatele palmei, atunci cineva este foarte gelos pe tine.

Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă:

Când vine vorba de mâna stângă, totul este mai simplu și mai clar. Toată lumea știe că atunci când te mănâncă palma stângă, înseamnă că vei primi bani. Acest semn se referă în mod specific la mâna stângă. Mai mult, cu cât te mănâncă mai mult palma stângă, cu atât vei deveni mai bogat.

Ce înseamnă dacă te mănâncă ochii:

Când vorbim de mâncărimea ochilor, semnificația acestui lucru se schimbă în funcție de ziua în care te mănâncă.

Luni. Dacă te mănâncă ochiul drept într-o zi de luni, acesta este un semn bun. Te așteaptă schimbări în bine, iar aceste schimbări pot avea legătură cu orice domeniu de activitate. Însă, dacă te mănâncă ochiul stâng, e posibil să apară certuri în familie sau la serviciu.

Marți. Dacă te mănâncă ochiul drept într-o zi de marți, înseamnă că vei plânge. Poți plânge atât de bucurie, cât și de tristețe, nu este clar. Totul depinde de situația fiecăruia. Dacă este vorba de ochiul stâng, pot apărea certuri din cauza promisiunilor neîndeplinite sau a minciunilor.

Miercuri. Dacă te mănâncă ochiul drept într-o zi de marți, atunci vei primi o veste bună. De exemplu, te poți aștepta la o promovare sau la o călătorie de afaceri. Dacă este vorba de ochiul stâng, atunci trebuie să fii foarte atent și să nu iei decizii impulsive pe care e posibil să le regreți mai târziu.

Joi. Dacă te mănâncă ochiul drept într-o zi de joi, acest lucru înseamnă că vei avea o seara plăcută alături de cei dragi. Este important să faci pace cu toți cei cu care ai avut recent o ceartă. Dacă te mănâncă ochiul stâng, înseamnă că vei plânge de fericire. În orice situație, dacă te mănâncă ochii într-o zi de joi, atunci vei avea parte numai de lucruri bune.

Vineri. Dacă te mănâncă ochiul drept într-o zi de vineri, înseamnă că urmează să se întâmple ceva foarte important. Poate fi vorba despre o experiență spirituală din care vei avea ceva de învățat, o întâlnire cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp sau o veste despre mulți bani. Cu toate aceste, dacă te mănâncă ochiul stâng, atunci cel mai probabil planurile tale pentru acea zi nu vor fi duse la bun sfârșit.

Sâmbătă. Dacă te mănâncă ochiul drept într-o zi de sâmbătă, sunt șanse mari să câștigi la loterie. Dacă te mănâncă ochiul stâng, e posibil să urmeze o întâlnire minunată care se va transforma într-o poveste de dragoste.

Duminică. Dacă te mănâncă ochiul drept în această zi, sentimentele tale pentru o persoană se pot reaprinde, cu o intensitate și mai mare decât ultima dată. Dacă este vorba despre ochiul stâng, atunci e posibil să ai parte de niște situații neprevăzute.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!