De ce nu este bine să vă uitați într-o oglindă spartă și ce trebuie să faceți cu ea

De ce nu este bine să vă uitați într-o oglindă spartă și ce trebuie să faceți cu ea

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 September 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Vă recomandăm să evitați utilizarea unei oglinzi sparte. Nu toți oamenii știu motivul pentru care nu este bine să te uiți într-o oglindă spartă. Acest obiect a fost înzestrat cu proprietăți magice acum foarte mult timp.

De ce nu este bine să te uiți într-o oglindă crăpată sau spartă

Cu siguranță, toată lumea a auzit până acum că oglinda este un portal către viața de apoi. De aceea trebuie să descoperim toate superstițiile care sunt asociate cu oglinzile. Mulți oameni încă țin minte că în copilărie li s-a spus că nu au voie să se uite într-o oglindă spartă, altfel vor fi consecințe. De exemplu, dacă o fată necăsătorită se uită într-o oglindă spartă, e posibil să rămână singură pentru tot restul vieții.

Femeile sunt cel mai adesea victimele acestor superstiții, deoarece sunt foarte superstițioase, pe când bărbații nu prea cred în astfel de lucruri. Nici măcar nu le-ar trece prin minte să-și asocieze propriile dificultăți cu faptul că s-au uitat într-o oglindă spartă. Femeile, pe de altă parte, dacă se uită din greșeală într-o oglindă spartă și apoi pățesc un lucru rău, cu siguranță vor da vina pe oglindă.

Conform superstițiilor, în timpul spargerii oglinzii are loc o distrugere a pasajului către viața de apoi. Dacă te uiți la aceste cioburi, ți se va distruge scutul energetic. După aceea, vei deveni prea vulnerabil la orice influență negativă.

Cel mai rău lucru este când fața se reflectă în oglinda spartă

Dacă oglinda din casă s-a crăpat, trebuie să scapi de ea cât mai curând posibil, astfel încât să nu existe consecințe. Dacă o persoană își vede reflexia într-o oglindă spartă, scutul său energetic se poate sparge. După aceea, ea va fi constant bântuită doar de eșecuri și în toate sferele vieții.

Cum să scapi de o oglindă spartă

Pentru a nu aduce ghinionul în casă, trebuie să știi cum să scapi de o oglindă spartă. În primul rând, mâinile tale nu trebuie să fie goale, pentru că te poți tăia, cel mai bine este să-ți pui o pereche de mănuși.

Înainte de a începe să îndepărtați cioburile oglinzii, ar trebui să turnați apă și sare peste ele. În acest fel veți sigila portalul și astfel energia negativă nu va putea intra în casă.

După aceea, cioburile trebuie transferate într-o pungă și aruncate imediat. În niciun caz nu trebuie să păstrați punga cu cioburi în casă sau să vă uitați în punga cu cioburi.

Conform vechilor credințe, pentru a evita ghinionul, cioburile unei oglinzi sparte ar trebui aruncate într-un râu sau în orice alt loc unde există apă curentă, pentru ca ghinionul să nu rămână cu tine.

Dacă întâlniți o persoană care încearcă să vă vândă o oglindă, în niciun caz nu trebuie să aveți încredere în ea, dacă vreți să cumpărați o oglindă, ar trebui să faceți acest lucru pe cont propriu. De asemenea, dacă o persoană cunoscută încearcă să vă facă cadou o oglindă, cel mai bine este să refuzați politicos, deoarece nu se știe niciodată ce intenții ascunse are acea persoană.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!