De ce nu este bine să te uiți în oglindă când ai o dispoziție rea. Proprietățile magice ale oglinzii

De ce nu este bine să te uiți în oglindă când ai o dispoziție rea. Proprietățile magice ale oglinzii

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 July 2023 in CuriozitățiSpiritualitateSuperstitii

Astăzi vom vorbi despre puterea magică a oglinzilor. Vreau să împărtășesc cu voi observațiile mele și informațiile care vă pot fi utile în utilizarea oglinzii. Vom analiza proprietățile oglinzii din punct de vedere magic, ezoteric și științific.

Vă voi spune de ce nu mă uit în oglindă atunci când am o dispoziție rea sau o stare de sănătate precară. Vă propun să discutăm tema articolului în comentarii! Aștept cu nerăbdare.

Proprietățile magice ale oglinzii.

Cred că sunteți familiarizați cu proprietățile de bază ale oglinzii, care sunt evidențiate de magicieni și ezotericieni.

Printre proprietățile principale ale oglinzii se numără următoarele.

Oglinda servește ca o trecere, un portal între lumea noastră și lumea secretă, cea de dincolo.

Se crede că oglinda, în anumite circumstanțe, prin efectuarea de ritualuri și ceremonii, poate deschide o cale către lumea celor decedați, către lumea astrală.

Oglinda poate acumula informații și le poate păstra.

Conform ezoterismului, oglinda are capacitatea de a păstra toate informațiile care se reflectă în ea. Ele păstrează amintirea tuturor evenimentelor, problemelor, acțiunilor și oamenilor care s-au privit în ele în diferite perioade de timp.

În cultura veche, exista credința că reflecția unei persoane (de exemplu, într-un râu) reflectă și sufletul său.

Oglinda este un obiect neutru și independent de sentimente, care păstrează energie negativă și pozitivă reflectată în ea din diverse situații.

Acestea sunt proprietățile de bază ale oglinzii. Plecând de la această informație, putem trage concluzia că există lucruri pe care nu trebuie să le facem în fața oglinzii.

Ce nu trebuie să faci în fața oglinzii.

Există multe superstiții și credințe referitoare la utilizarea oglinzii. Să evidențiem cele principale.

Nu te uita în oglindă în întuneric sau noaptea.

Dacă abordăm această afirmație din perspectiva ezoterică, această acțiune poate duce la consecințe negative la nivel energetic pentru oameni.

Problema constă în faptul că, conform afirmațiilor magicienilor și ezotericilor, în timpul nopții, prin oglindă se deschide un portal către lumea celor decedați. Spiritele, demonii și alte entități pot pătrunde în lumea noastră prin oglindă și pot să se atașeze de oameni.

Această afirmație a magicienilor și ezotericilor este parțial confirmată și de sceptici, care își bazează concluziile pe cercetări și fapte științifice.

Aceste cercetări indică faptul că, în timpul nopții, o persoană care se uită în oglindă poate vedea o imagine distorsionată a sa și o poate confunda cu o ființă din lumea de dincolo.

Aceasta este o caracteristică a percepției umane și a psihicului său. Orice lucru poate părea înșelător. Iar în acest mod o persoană poate fi speriată sau traumatizată psihologic.

De ce nu mă uit în oglindă când am o dispoziție rea.

A venit momentul să răspund și la această întrebare.

Problema constă în faptul că, din tot ce am spus mai devreme, putem trage o concluzie importantă.

Dacă ne uităm în oglindă atunci când avem o dispoziție rea, oglinda absoarbe energia noastră negativă.

Oglinda reflectă înapoi întreaga noastră energie negativă, amplificând-o considerabil.

Să presupunem că vă treziți dimineața cu o dispoziție rea și vă apropiați de oglindă. Gândurile voastre emit fluxuri energetice negative, care, reflectate de oglindă, se întorc la voi amplificate și într-un număr mai mare.

Drept rezultat, dispoziția se înrăutățește și mai mult. Vă puneți singuri într-o stare negativă. Și astfel, ziua voastră poate fi plină de nefericiri, ghinioane, întâlniri cu situații și oameni negativi.

Deoarece atragem ceea ce gândim.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!