De ce nu este bine să îți tai unghiile seara: semne populare

De ce nu este bine să îți tai unghiile seara: semne populare

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Dacă vrei să înțelegi ce te așteaptă pe tine sau pe o anumită persoană, atunci este foarte important să fii atent chiar și la cele mai mici detalii. Astăzi vom vorbi despre interdicția de a tăia unghiile seara.

De ce strămoșii noștri credeau că nu este bine să-ți tai unghiile seara:

1. Dacă vrei ca unghiile tale să fie mai rezistente și să crească mult mai repede, atunci trebuie să-ți faci manichiura pe luna în creștere. Strămoșii noștri au observat că acest lucru ajută. Dar dacă faceți acest lucru pe o lună în descreștere, aceasta poate încetini creșterea unghiilor.

De aceea, bebelușilor li se taie unghiile exact pe luna în creștere, pentru a nu fi tăiate atât de des. La urma urmei, dacă copilul se mișcă foarte mult, atunci poate fi rănit în timpul procedurii.

2. În niciun caz nu trebuie să-ți tai unghiile în Vinerea Mare. Dacă o persoană își taie unghiile în această zi, atunci își poate provoca probleme și suferință în dragoste. Vă recomandăm să țineți cont de acest detaliu și să vi le tăiați în altă zi.

3. Luna plină este considerată una dintre cele mai nefavorabile perioade pentru tăierea unghiilor. În această perioadă, legătura unei persoane cu acest corp ceresc devine foarte puternică. Există o mare probabilitate de a perturba mișcarea fluxurilor de energie. Astfel, o persoană poate deveni mai vulnerabilă și poate rămâne fără noroc și bunăstare.

4. Dacă vă tăiați unghiile seara, acest lucru poate provoca sărăcie. Va deveni din ce în ce mai greu să faceți bani. De exemplu, o persoană care își taie unghiile seara poate fi concediată la locul de muncă și, din cauza lipsei de bani, poate intra în datorii.

5. Se crede că noaptea este momentul cel mai nefavorabil pentru o manichiură. La urma urmei, acest moment al zilei aparține complet forțelor întunecate. Strămoșii noștri credeau că tăierea unghiilor când e întuneric afară va duce la vulnerabilitatea noastră față de forțele din altă lume.

6. Nu este bine să îți tai unghiile în alte locuri, acest lucru trebuie făcut numai acasă. Strămoșii noștri erau de părere că dacă îți tai unghiile în altă parte, iar cineva le găsește, acestea pot fi folosite pentru efectuarea unor vrăji sau farmece care ți-ar putea face rău. Așadar, taie-ți mereu unghiile acasă și ai grijă unde le arunci.

În ce zile ale săptămânii este bine să-ți tai unghiile?

1. Luni

Strămoșii noștri credeau că ziua de luni este o zi de bun augur pentru a-ți face manichiura. Dacă îți tai unghiile în această zi a săptămânii, vei putea scăpa de tristețe și a melancolie. De asemenea, acest lucru îți va aduce noroc pe tot parcursul zilei.

2. Marți

Această zi a săptămânii este, de asemenea, considerată de bun augur pentru a-ți tăia unghiile. Dacă îți tai unghiile într-o zi de marți, poți atrage fericirea în viața ta. Bunicile noastre mai spuneau că în felul acesta poți scăpa de invidioși și de gurile rele.

3. Miercuri

Tăierea unghiilor într-o zi de miercuri poate duce la cunoașterea de persoane noi, plăcute, care pot deveni ceva mai mult decât prietenii. De asemenea, acest lucru poate fi benefic pentru acele persoane care lucrează în domeniul comerțului, deoarece poate aduce noroc, precum și bunăstare financiară.

În toate celelalte zile ale săptămânii, este mai bine să nu îți tai unghiile pentru a evita anumite neplăceri.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!