De ce nu este bine să împrumutăm sare și alte 5 lucruri care nu ar trebui împrumutate niciodată

De ce nu este bine să împrumutăm sare și alte 5 lucruri care nu ar trebui împrumutate niciodată

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2020 in CuriozitățiLifeStyleSfaturi si TrucuriSuperstitii

Împrumutarea de sare de la un vecin sau împrumutarea de bani până la salariu este un gest obișnui. Dar există lucruri care nu ar trebui împrumutate nici măcar celor mai apropiați oameni.

Ascultă de sfaturile bătrânilor pentru ca nenorocirile și problemele să nu te ia prin surprindere.

Cu toții încercăm să fim prieteni buni și vecini primitori. Cu toate acestea, există 6 lucruri care nu ar trebui împrumutate niciodată.

1. Sarea.

Ce s-ar putea întâmpla dacă împrumutați sare? Se pare că multe semne populare sunt asociate cu sarea și acest lucru nu este întâmplător. Sarea are puteri magice: absoarbe energia, o purifică și rezolvă problemele la nivel mental.

Oferind sarea în mâinile greșite, se spune că renunți la energia ta, te golești și în schimb primești negativitate și necazuri în casă. Persoanele invidioase pot folosi chiar sarea de la tine în descântece și blesteme. Cel mai bine este să îi cereți ceva în schimb, ca sarea să fie plătită. Vă puteți preface că aveți nevoie de ceva de la ei.

2. Obiectele personale.

S-a dovedit de mult timp că lucrurile sunt încărcate cu energia noastră, așa că nu vă grăbiți să vă dați lucrurile personale rudelor sau prietenilor pentru că în schimb, puteți primi problemele și bolile lor. Acest lucru se aplică hainelor, încălțămintei și chiar bijuteriilor – oferindu-le altei persoane, îi puteți oferi cu ușurință norocul dumneavoastră.

3. Vesela de bucătărie.

Ustensilele de bucătărie acumulează energia casei și a proprietarului acesteia. Încă din cele mai vechi timpuri, împrumutarea de vase însemna să oferi fericirea familiei tale și prosperitatea altei persoane.

4. Mătura.

În trecut, mătura era considerată un semn al magiei negre și al vrăjitoriei: vrăjitoarele o foloseau adesea în farmecele și ritualurile lor. Printre oameni era o superstiție cum că mătura împrumutată unor oameni negativi îl lasă pe proprietar și pe casa acestuia fără protecție.

5. Colțul pâinii.

S-ar putea să fie nevoie să împarți pâinea, dar există anumite reguli: nu o puteți oferi peste prag, se împrumută la apus și tot atunci trebuie primită înapoi. Ultima bucată de pâine este doar pentru proprietar, nu poate fi dată, altfel îți poți oferi bunăstarea și prosperitatea.

6. Bani.

Pentru a împrumuta bani și a nu-ți face rău singur , mai ales atunci când ai probleme financiare, trebuie să urmezi aceste reguli importante: nu împrumuta bani înainte de Anul Nou, nu împrumuta bani de ziua ta și nu împrumuta când luna este în faza de declin. Se spune că banii dați în acest moment nu îi vor reveni niciodată proprietarului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!