De ce nu ar trebui să dormim în dreptul unei oglinzi

De ce nu ar trebui să dormim în dreptul unei oglinzi

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2020 in SpiritualitateSuperstitii

Potrivit Feng Shui, dacă o persoană nu doarme bine, motivul poate fi oglinda din dormitor. Desigur, pentru unii poate fi doar superstiție, dar totuși este mai bine să știți de ce nu ar trebui să puneți o oglindă în dormitor, mai ales în fața patului.

De ce nu ar trebui să dormi în fața unei oglinzi

Se crede că oglinzile reflectă energia din dormitor, care poate provoca anxietate și înmulți energia negativă. Este deosebit de important să nu atârnați oglinda pe pereții opuși patului. Experții din Feng shui spun că acest lucru poate facilita ispitele în relația de cuplu și, eventual, poate contribui la înșelăciune.

Există, de asemenea, un alt motiv pentru care o oglindă orientată spre pat este considerată un semn rău. Acest lucru se datorează proiecției corpului astral în timpul somnului. Dar și oglinda opusă patului scurge energia personală și provoacă insomnie.

Motivul este că oglinda reflectă toate tipurile de energie. Acest lucru este complet dăunător mediului pe care ar trebui să-l aibă o cameră de dormit.

Aduce și coșmaruri. Când o persoană doarme, sufletul său (adică corpul astral) părăsește corpul (fizic). Dacă sufletul își vede propria reflecție, poate fi foarte înspăimântat și vor apărea vise și coșmaruri groaznice… Când revine în corp, poate confunda reflexia din oglindă cu un corp real, de unde și expresia răpirii sufletului. Există suficiente dovezi că corpul astral chiar există. Când o persoană doarme, aceasta părăsește corpul.

Persoana se poate speria. Când o persoană se trezește brusc din somn, se poate speria când își vede reflexia în oglindă.

Persoana poate auzi sunete ciudate. Da, mulți vor fi surprinși, dar o oglindă poate reflecta sunetul, care este considerat un fel de „qi” în feng shui. Ea absoarbe această energie. Acest lucru poate afecta calitatea somnului.

Ce trebuie să faci? Să scapi de oglindă? De fapt, puteți acoperi pur și simplu oglinda orientată spre pat cu o pânză, astfel încât să nu reflecte persoana și patul acesteia.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!