De ce mireasa nu ar trebui să poarte sandale la nunta ei

De ce mireasa nu ar trebui să poarte sandale la nunta ei

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 September 2021 in RelatiiSfaturiSpiritualitateSuperstitii

Există multe superstiții despre nuntă, dar unul dintre cele mai cunoscute este că mireasa nu are voie să poarte sandale la nuntă. Majoritatea oamenilor încearcă să respecte tradițiile și superstițiile celui mai frumos eveniment din viață, dar există și persoane care le ignoră.

De ce mireasa nu are voie să poarte sandale la nuntă: 

Există un număr mare de superstiții care au fost păstrate și transmise din generație în generație și una dintre acestea spune că mireasa nu are voie să poarte sandale la nuntă. Acest lucru se datorează faptului că sandalele pot atrage necazuri și nenorociri în viața mirilor, cum ar fi:

1. La o nuntă, de obicei sunt prezenți doar cei mai apropiați oameni, dar printre aceștia pot exista și oameni care să îți dorească răul. Pantofii decupați vor face mireasa vulnerabilă în fața invidiei și a gândurilor negative.

2. Există convingerea că, dacă mireasa poartă sandale la propria sa nuntă, atunci viitorii soți vor avea parte de o viață săracă, deoarece prin zonele deschise ale încălțămintei poate ieși toată bunăstarea materială.

3. Dacă mireasa poartă sandale la nuntă, acest lucru poate stârni certuri în viața de familia, poate contribui la divorțul iminent sau la moartea unuia dintre soți.

Ce pantofi trebuie să poarte mireasa pentru a evita problemele în viața de familie

Dacă mireasa alege pantofii potriviți, atunci poate evita multe dificultăți în viața de familie, iată la ce aspecte trebuie să fie atentă:

– pantofii miresei trebuie să fie cât mai închiși, deoarece picioarele pot colecta toată negativitatea care vine de la oamenii din jur;

– ar trebui să fie, de asemenea, atentă la accesoriile și elementele de fixare a pantofilor. Trebuie să evite accesoriile cu șerpi sau șireturile, deoarece aceste lucruri pot crea certuri între soți;

– dacă mireasa alege pantofi de nuntă cât mai simpli, fără tot felul de decorațiuni, atunci în viitor va putea să nască cu ușurință, iar sarcina va merge foarte bine.

Dacă mireasa nu crede în superstiții și nu vrea să respecte sfaturile de mai sus, ar trebui totuși să ia în considerare următoarele aspecte:

  • cel mai bine ar fi ca pantofii să fie moi și confortabili, deoarece mireasa va sta în picioare majoritatea timpului (noi recomandăm pantofii din piele sau piele întoarsă);
  • tocurile trebuie să fie stabile, deoarece mireasa va dansa mult și cu siguranță nu dorește surprize neplăcute;
  • accesoriile și decorațiunile de pe pantofi trebuie să fie de înaltă calitate ca să nu cadă în timpul evenimentului.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!