De ce este bine să ai un câine ca animal de companie

De ce este bine să ai un câine ca animal de companie

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 September 2021 in PersonalitatePsihologieSpiritualitateSuperstitii

Un câine este cel mai bun prieten al omului. Această frază nu a apărut de nicăieri. Acest animal are într-adevăr o energie extrem de pozitivă și poate îmbunătăți viața unei întregi familii.

Beneficiile câinilor pentru casă și stăpâni

Câinii sunt creaturi foarte amabile și sociabile. De aceea oamenii nu se simt singuri atunci când au un câine în preajmă. S-a dovedit științific că câinii își iubesc cu adevărat stăpânii.

Câinii sunt creaturi foarte energice. Experimentele și statisticile arată că persoanele care au chiar și câini sedentari se mișcă mai mult, aleargă, merg și, în general, duc un stil de viață mai activ. Acest lucru este foarte bun pentru sănătatea ta.

Câinii sunt foarte buni pentru acele persoane care au copii mici. Copiii cresc într-o astfel de familie având o atitudine mai pozitivă, mai activă și mai sociabilă. Mai mult, analiza datelor a arătat că copiii care locuiesc în aceeași casă cu un câine sunt mai responsabili.

Crescătorii de câini și iubitorii acestor prieteni cu patru picioare se adună foarte des în grupuri și comunică. Aceasta este o ocazie și o oportunitate de a cunoaște pe cineva și de a găsi prieteni, relații. De asemenea, mulți au auzit probabil că, dacă ai un câine, atunci este mult mai probabil să faci o impresie bună asupra unei persoane.

Câinii sunt extrem de inteligenți. Există multe cazuri cunoscute când chiar și câinii neinstruiți au salvat oameni. Aceste animale pot fi antrenate și pot deveni ajutoare indispensabile pentru persoanele care au nevoie în caz de urgență. Exista câini special antrenați pentru persoanele nevăzătoare, care îi ajută să se ghideze.

Familia devine mai unită. Acestea sunt, de asemenea, rezultatele sondajelor și studiilor. Câinii sunt capabili să aducă oamenii mai aproape, să le ofere un motiv pentru a fi mai amabili și mai atenți unii la alții.

A vorbi cu câinele dvs. poate ajuta la ameliorarea stresului . Câinii nu au o dispoziție proastă – cu excepția cazului în care proprietarul nu este acasă. În alte cazuri, câinele va veni întotdeauna la proprietar să se joace sau să discute dacă acesta îl strigă. Acesta este un prieten care nu te va lăsa niciodată la necaz. El te va iubi mereu și te va aprecia.

Energia câinilor

Câinii stabilizează energia camerei în care trăiesc. Ei alungă negativitatea sau o iau asupra lor. Câinii sunt creaturi neînfricate, care nu se tem de nicio energie rea, de duhuri rele.

Din cauza neînfricării lor, câinii sunt cele mai puternice amulete pentru casă. Puteți fi siguri că vor alunga entități din alte lumi, și vor elimina orice probleme.

Câinii au o aură foarte dezvoltată. Este aproape la fel de puternică ca a unui om. De aceea, orice crescător de câini va simți întotdeauna dacă există un animal atunci când merge în altă casă.

Câinii mici sunt potriviți pentru persoanele empatice și sensibile. Cei mari îi ajută mai mult cu forța lor pe cei care sunt deja puternici și încrezători în sine. Energia câinilor fără rasă este foarte bună pentru cei care se confruntă în mod constant cu un anumit tip probleme și dificultăți de viață.

Câinii simt apropierea de tsunami, uragane, cutremure. În acest caz, încearcă să fugă din apartament sau casă în stradă și în același timp să scoată oamenii împreună cu ei. Devin nervoși și agitați dacă simt acest tip de pericol.

Superstiții asociate cu câinii

Superstițiile spun că, dacă o persoană a venit să te viziteze, iar câinele a început să scâncească, înseamnă că această persoană a adus vești proaste sau că are o aură foarte negativă. Când un câine latră – acest lucru este normal, dar dacă latră și nu se poate liniști, persoana care vine în vizită este supărată.

Dacă câinele este somnoros și se înfășoară în mod constant într-o minge, atunci vine frigul sau o scădere puternică a temperaturii, chiar dacă este vară afară.

Superstițiile sugerează că, dacă câinele stă constant la ușa din față , atunci în curând va veni cineva.

Dacă câinele începe să scâncească înainte de călătorie și nu vrea să iasă din casă, ar trebui să fii atent pe drum. Probabil, te așteaptă dificultăți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!