Dăunătorii energetici din casă: plantele care atrag ghinionul și aduc lipsa banilor

Dăunătorii energetici din casă: plantele care atrag ghinionul și aduc lipsa banilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2020 in SfaturiSpiritualitate

Mulți oameni cred că absolut orice plante din casă oferă noroc și bună dispoziție. Experții în bioenergie subliniază că acest lucru nu este în totalitate adevărat: unele plante pot fi periculoase.

Toată lumea vrea să crească energia casei sale pozitivă. Însă pentru asta trebuie să fii foarte atent atunci când alegi plantele de acasă. Amintește-ți: cu cât energia din casa ta este mai bună, cu atât sunt mai mari șansele de succes în orice plan.

Cactusul

Cactușii sunt răi din trei motive: când sunt prea mulți, când nu sunt necesari și când sunt amplasați în locuri greșite.

Un număr mare de cactuși poate bloca mișcarea fluxurilor de energie în jurul casei. Este o plantă care separă răul de bine. Nu ar trebui să existe mai mult de unul pe cameră.

Nevoia de cactuși apare numai atunci când nu sunteți mulțumit de priveliștea de pe fereastră . De exemplu, ferestrele tale ar putea avea vedere la o ghena de gunoi sau la o clădire distrusă. În acest caz, ai nevoie de un cactus. Dacă vederea de fereastră este normală, atunci cactusul va bloca fluxul de pozitiv în casă.

Locul potrivit pentru un cactus este pervazul ferestrei. În niciun caz nu trebuie așezați cactușii în mijlocul camerei. Acest lucru te poate face să te simți rău și nervos.

Dieffenbachia

Această plantă trebuie amplasată cel mai bine în holuri și camere mari, unde există multă lumină și trec mai mulți oameni. Acasă, această plantă absoarbe absolut toată energia – atât bună, cât și rea. Cu ea, vei avea mai puține șanse de noroc și succes în dragoste și afaceri, nu te vei putea relaxa.

Crin

Această plantă foarte frumoasă poate provoca o lipsă de energie și dispoziție. Crinul nu trebuie așezat în locurile în care oamenii dorm, iau cina, se relaxează, se întâlnesc.

Vă recomandăm să nu cumpărați sau să acceptați această plantă drept cadou. Dacă crinul este în dormitor, atunci dimineața oamenii pot avea dureri de cap, pot apărea gânduri negative și îndoială de sine. Crinii pot fi periculoși pentru copii și pot duce, de asemenea, la lipsa banilor, lipsa motivației și pierderea creativității.

Plantele acceptate drept cadouri

Dacă ți s-a dat o plantă care nu se află în lista de mai sus, atunci totul este în ordine, dar este important nu numai ceea ce ți se dă, ci și cine îți oferă. Dacă planta a fost primită cadou de la o persoană care te urăște sau o persoană cu care nu ai cea mai bună relație, este mai bine să  plantezi într-un câmp sau să o dai altcuiva. Aceștia nu vor fi afectați.

Faptul este că orice obiecte pe care ți le dau dușmanii și persoanele care nu te plac sunt încărcate cu energie negativă. Acestea pot duce la mari probleme și pierderea norocului.

Plantele artificiale

Plantele artificiale sunt adesea folosite ca decorațiuni. Dacă vrei ca energia casei tale să fie stabilă și creativă, încearcă să nu păstrezi plante și flori artificiale acasă. Chiar dacă sunt frumoase, și arată bine unde sunt puse, realitatea este alta. Plasticul atrage energie pozitivă, lăsându-te pe tine și pe cei dragi fără ea.

Nu uita să arunci plantele din vaze sau cele din ghiveci caue s-au uscat, altfel vor aduce negativitate si vor atrage toata energia pozitivă a membrilor casei!

Încearcă să cumperi și să accepți numai plante naturale, cu excepția celor descrise mai sus. Tratează atmosfera din casa ta cât mai atent și responsabil posibil.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!