Datoria karmică trebuie plătită: 7 semne că plătiți datoriile karmice ale altora

Datoria karmică trebuie plătită: 7 semne că plătiți datoriile karmice ale altora

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2023 in Lecții de viațăLifeStylePsihologieSpiritualitate

Cred că nu este un secret pentru nimeni că, Karma Familiei are un impact colosal asupra fiecăruia dintre noi. Sunteți de acord că strămoșii noștri nu ne transmit doar un set specific de gene, ci și o povară karmică pe care o vom purta toată viața noastră. Desigur, asta nu înseamnă că devenim ostatici ai situației și nu avem dreptul să ne îmbunătățim Karma în această viață!

Dimpotrivă, aceasta este o sarcină pe care o putem îndeplini. Dar în orice caz, va trebui să ne plătim datoriile, care nu au fost făcute de noi.

Este corect? Din punctul meu de vedere – da, deoarece numai prin depășirea dificultăților putem avansa la următorul nivel al dezvoltării noastre spirituale, îmbunătățind în același timp Karma întregii noastre familii!

Fără îndoială, aceasta este o oportunitate minunată pentru fiecare dintre noi să-și arate cele mai bune calități.

Noi trebuie doar să profităm de această șansă și să rezolvăm sarcinile care nu au fost realizate de generațiile anterioare ale familiei noastre.

Cum putem înțelege că nu avem de-a face cu datoriile noastre, ci cu datoriile care ne-au fost moștenite?

Iată șapte semne care vă vor ajuta cu siguranță să înțelegeți acest lucru.

▪ Trecutul neprietenos

Unul dintre semnele evidente care vă vor indica prezența unor astfel de probleme vor fi faptele neplăcute din istoria familiei voastre. Cu alte cuvinte, fapte grave, despre care oamenii tind să nu vorbească, povești întunecate din trecut și alte secrete ascunse în dulapul familiei.

▪ Relații familiale dificile

Ce înseamnă asta? Pur și simplu întrebați părinții despre relațiile familiale ale strămoșilor voștri. Dacă veți afla că dușmănia familială și absența relațiilor calde între oamenii apropiați erau ceva normal, atunci vă așteaptă o muncă dificilă de curățare a Karmei de aceste impurități și mecanisme distructive.

▪ Legătură numerică

Un alt semn care vă va indica existența datoriilor străine este numerologia. De exemplu, dacă aveți coincidențe în datele de naștere sau în alte aspecte semnificative cu cineva din strămoși, atunci acest lucru va indica faptul că va trebui să vă ocupați de datoriile karmice nerezolvate ale acestuia.

▪ Ghinioanele moștenite

Cu siguranță ați observat că în unele familii puteți urmări o legătură clară între generații. Acestea pot fi predispoziții la suicid, dependențe severe de alcool sau moartea membrilor familiei în accidente nefericite.

Toate acestea vă vor indica faptul că această familie are o karmă grea, care este transmisă fiecărui urmaș al ei. Iar aceste datorii nu vor fi plătite până în momentul în care cineva se va angaja să rezolve problema curățării moștenirii familiale.

▪ Copiii succesorilor

Atunci când un nou-născut este numit după un membru decedat al familiei sau când un copil se naște în aceeași zi cu un membru decedat al familiei, în 99% din cazuri, acesta va moșteni și datoriile karmice ale strămoșului său.

De aceea, nu se recomandă să se dea nume în onoarea membrilor familiei care au părăsit deja lumea materială, deoarece astfel se pot transmite povara karmică mai puțin favorabilă a defunctului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!