Datoria Karmică din viețile anterioare duce la dificultăți financiare și relații nefericite

Datoria Karmică din viețile anterioare duce la dificultăți financiare și relații nefericite

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 June 2023 in Dezvoltare PersonalaNumerologiePersonalitateSpiritualitate

Sunt sigură că ați auzit deja despre Karma și că fiecare primește în cele din urmă ceea ce merită. Dacă o persoană face bine, acesta îi va fi întors. Dacă împrăștie răul în jurul său, acesta se va întoarce la el.

Cu toate acestea, se spune că, Karma depășește limitele vieților și de aceea puteți fi pedepsit în această viață pentru ceea ce ați făcut în viețile anterioare. Calculați dacă aveți o datorie Karmică și încercați să faceți pașii necesari pentru a o achita.

Care sunt semnele unei datorii karmice?

Binele pentru bine, răul pentru rău. Așa ar trebui să funcționeze karma. Dar, se pare că, karma depășește limitele vieților, astfel încât se poate întâmpla să fiți pedepsit pentru ceva rău pe care l-ați făcut într-o viață anterioară. Un simptom al datoriei karmice poate fi, de exemplu, fobii și frici inexplicabile. Un alt simptom ar putea fi intrarea constantă în relații toxice sau revenirea în situații pe care le știți că vă fac rău, dar continuați să le întâlniți din nou și din nou. Uneori, poate fi vorba de dependențe sau datorii.

Calculul datoriei karmice

Numerele datoriei karmice: 13, 14, 16 și 19.

Numărul personal se calculează prin adunarea zilei și lunii nașterii. Dacă v-ați născut pe 14 august, veți calcula numărul vostru astfel: 8+1+4=13, 1+3=4. Astfel, numărul vostru personal ar fi 4, dar în numărul de bază există o datorie karmică nr. 13.

Dacă calculați numărul căii vieții, adunați numerele din data nașterii voastre, dar de această dată incluzând și anul nașterii. Dacă v-ați născut pe 14 august 2001, veți calcula 1+4+8+2+0+0+1=16, 1+6=7. Numărul căii voastre de viață ar fi 7, dar în numărul de bază există o datorie karmică nr. 16.

Ce semnifică numerele individuale ale datoriei karmice?

13 – Dacă aveți numărul datoriei karmice 13, probabil că ați fost egoist și leneș într-o viață anterioară

În trecut, v-ați “trăit viața” pe seama altora și trebuie să schimbați acest lucru în această viață. Găsiți o modalitate de a obține succesul prin motivare și hotărâre. Nu vă bazați pe alții pentru a schimba ceva. Ați luat și decizii greșite în viața anterioară, iar în această viață va trebui să depășiți mereu obstacolele. Dacă doriți să “reparați” datoria vieții anterioare, va trebui să lucrați mult pentru a vă atinge scopul. Însă fiți atenți să nu deveniți un muncitor în exces. Trebuie să vă echilibrați karma, nu să o înclinați în altă direcție.

14 – Acest număr este asociat cu jocul puterii

Probabil aveți tendința de a controla alte persoane și ceva din trecutul vostru sau dintr-o altă existență a afectat libertatea voastră și dreptul la individualitate. Sunteți obligați să vă adaptați constant la situații neașteptate noi. Foarte des, oamenii cu acest număr au probleme cu dependențele grave. Mesajul principal este să vă luați viața în propriile mâini, să învățați să vă stăpâniți în orice situație. Asigurați-vă că nu amenințați independența altor oameni apărându-vă voința. Trebuie să învățați, de asemenea, să faceți compromisuri. Karma voastră constă în dezvoltarea auto-disciplinei.

16 – Datoria karmică nr. 16 este cea mai dificilă de depășit

Este simbolul unui ego foarte puternic într-o viață anterioară și al problemelor în relații. Probabil că ați avut o serie de relații nereușite și dificultăți în comunicarea cu alte persoane. Va trebui să învățați să cădeți și să vă ridicați din nou, așa cum face Pasărea Phoenix. Într-o viață anterioară, probabil că ați ocupat o poziție autoritară, așa că acum va trebui să învățați să renunțați la măreție și să acceptați chiar și o  micp recunoștință. A avea numărul 16 ca datorie karmică este ca o bătălie pierdută, dar dacă învățați să fiți smerit, veți obține succes și veți fi mulțumit. Dacă aveți această datorie karmică, fiți atenți să nu exagerați cu egoismul, altfel puteți rămâne singur. Karma voastră constă în a fi mai atenți față de ceilalți și în a lua în considerare cum îi influențați pe aceștia.

19 – Numărul datoriei karmice 19 indică faptul că într-o viață anterioară ați abuzat fără scrupule de puterea voastră și ați cauzat suferință altora

Acest număr 19 indică și faptul că în viețile anterioare ați avut un anumit talent sau abilitate pe care l-ați folosit egoist în avantajul personal. În sine, acest lucru nu este atât de rău, dar se pare că ați uitat de cei care aveau nevoie de ajutor pe parcurs. Poate că, chiar și în viața voastră actuală sunteți înclinați spre manipulare și egoism. Sarcina voastră în această viață este să învățați să dați mai mult, să ajutați și să învățați să primiți ajutor de la ceilalți oameni. Nu permiteți naturii voastre independente și mândriei să vă distrugă. Arătați prietenie, iubire și atașament față de ceilalți. Pentru a stinge această datorie karmică, grija față de ceilalți trebuie să devină prioritatea voastră principală în viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!