Dacă unei pisici îi place să doarmă lângă proprietar, ce înseamnă asta?

Dacă unei pisici îi place să doarmă lângă proprietar, ce înseamnă asta?

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 February 2021 in SanatateSfaturiSpiritualitate

Dacă ai avut vreodată o pisică sau o pisică în casă, atunci știi sigur câtă bucurie și emoții plăcute îți poate aduce. Da, pisicile sunt obraznice și provoacă o mulțime de probleme prin casă, dar când se uită la tine cu ochișorii aceia drăgălași uiți de aceste lucruri.

Iată 10 motive pentru care ar trebui să îți iei o pisică, dacă nu ai deja una:

1. Îți va îmbunătății starea de spirit. Felinele au o putere specială de a reduce nivelul de stres și sentimentele de anxietate.

2. Te va ajuta să treci peste momentele grele. Când treci printr-o perioadă dificilă, pisica te poate ajuta să faci față emoțiilor negative, cum ar fi tristețea, furia și durerea.

3. Îți vei găsi mai repede un partener. Studiile arată că 70% dintre bărbați au mai multă încredere în femeile care au pisici, pentru că le consideră mai responsabile.

4. Vei deveni mult mai inteligent. Interacțiunea cu un animal complex ca pisica crește inteligența și te ajută să fii mai sociabil cu persoanele noi întâlnite.

5. Vei merge mai puțin la doctor. La urma urmei, proprietățile vindecătoare ale pisicilor sunt cunoscute de mult timp și sunt foarte eficiente. Există chiar și o ramură a medicinei numită „terapie felină”, în care se studiază efectul pozitiv al unei pisici asupra corpului uman.

6. Vei avea un prieten minunat. Mai recent, oamenii de știință au descoperit că a avea o pisică într-un apartament este asemănător cu a trăi într-un cuplu. Pisicile știu să îți ofere dragoste și tandrețe și te vor ajuta să nu te mai simți singur.

7. Vei descoperi cât de bun ești la suflet. Pisicile simt imediat dacă o persoană este bună la suflet sau nu. Dacă pisica stă mult pe lângă tine înseamnă că are încredere în tine, așadar ești o persoană bună.

8. Îți va îmbunătăți calitatea somnului. S-a dovedit de multe ori că o persoană doarme mult mai bine dacă are lângă ea în pat o pisică, decât dacă doarme singură.

9. Copiii nu vor fi predispuși la alergii. Pisicile întăresc în mod miraculos imunitatea copiilor mici, iar aceștia nu vor mai fi predispuși la dezvoltarea de alergii sau la apariția astmului.

10. Pisica îți poate salva viața. Există multe cazuri în care pisicile au simțit o scurgere de gaz sau un cutremur mult mai devreme decât stăpânii lor. Acestea s-au agitat, au făcut gălăgie și le-au atras atenția stăpânilor că se întâmplă ceva rău.

Deci, ai grijă de pisica ta, ai grijă de ea și iubește-o din toată inima. Iar dacă nu ai încă o pisică, este timpul să îți iei una. Ea îți va oferi toată dragostea de care este capabilă, iar dragostea unui suflet atât de mic, crede-ne, este mai mult decât suficientă.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!