Dacă o rudă plecată această lume îți cere ceva în vis, nu trebuie să ignori asta!

Dacă o rudă plecată această lume îți cere ceva în vis, nu trebuie să ignori asta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2020 in SfaturiSpiritualitateSuperstitiiViata

Se întâmplă ca în timpul somnului să visăm rudele noastre decedate sau persoanele care ne-au fost apropiate pe parcursul vieții. Visele acestea le provoacă oamenilor reacții diferite. Opiniile pot varia, unii cred că sunt doar o proiecție a gândurilor noastre, iar alții cred că persoana care a apărut în vis are nevoie de ceva.

Preoții sunt de părere că nu trebuie să acorzi nicio atenție unor astfel de vise, ci să mergi mai des la biserică și să îi pomenești pe morți. Pentru morți este foarte bine să te rogi să fie iertați. De asemenea, este bine să mai faci câte o pomană pentru ei de câte ori ai posibilitatea.

Dacă în vis apare o rudă sau o persoană apropiată și se plânge de ceva, de exemplu spune că îi este frig, tu ce ar trebui să faci în acest caz?

Mulți ar crede că sunt obligați să dea de pomană exact ceea ce le-a cerut persoana în vis. De exemplu, dacă persoana a spus că îi este frig, ai putea crede că trebuie să dai de pomană un rând de haine sau măcar un articol de îmbrăcăminte. Pe lumea cealaltă nu are nevoie de obiecte, are nevoie de fapte de milostenie, de rugăciuni care să îl scoată la lumină. De fapt, cel mai bine este să faceți o slujbă de pomenire la biserică și să dați ceva, orice, de pomană pentru acea persoană.

Nu trebuie să dați de pomană exact lucrul pe care vi la cerut în vis, dați de pomană la un om nevoiaș, ceea ce are nevoie acesta pe lumea asta, ca să se bucure și să îl pomenească pe mort.

În cele mai multe cazuri, mortul ni se arată în vis deoarece observă că ne rugăm foarte rar pentru el și îl pomenim foarte puțin, iar el chiar are nevoie de rugăciuni pentru mântuire lucruri acolo sus. Acum nu se mai poate ruga pentru el însuși și așteaptă ca noi, cei de pe pământ, să o facem pentru el.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!