Dacă două suflete sunt menite să fie împreună, își vor găsi drumul unul către celălalt

Dacă două suflete sunt menite să fie împreună, își vor găsi drumul unul către celălalt

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 January 2021 in Lecții de viațăRelatiiSpiritualitate

„Dacă iubești pe cineva, lasă-l liber. Dacă revine la tine, este al tău, dacă nu, nu a fost niciodată al tău. ”

Dacă doi oameni au o conexiune cu adevărat profundă și sunt cu adevărat menite unul pentru celălalt, vor trebui să treacă printr-o serie de încercări înainte de a se putea reuni – pentru tot restul vieții.

Nu trebuie să ne fie frică de o despărțire – acesta este timpul care ni se dă, astfel încât să putem înțelege adevărata atitudine față de o persoană apropiată și importantă.

Dacă întâlnești pe cineva cu care te conectezi cu adevărat într-un moment nepotrivit din viața ta, inevitabil te vei despărți, neștiind dacă poți ajunge să te împaci sau nu.

Uneori întâlnim pe cineva care rămâne în viața noastră pentru o perioadă, apoi ne certăm și ne împăcăm cu ea după mai mulți ani. Universul funcționează într-un mod foarte ciudat. Dacă ești destinat să fii cu cineva, el va reveni cu siguranță la tine, indiferent cât de mult ar dura.

În cele din urmă vă veți întâlni din nou, dar va fi o întâlnire a două persoane care vor fi deja gata pentru o relație împlinită.

În același timp, nu trebuie să stai și să aștepți să vină cineva și să te îndrăgostești până peste cap. Trebuie să lucrezi asupra ta, să crești ca persoană, rămânând în același timp credincios adevăratului tău sine.

Și, poate, numai atunci Universul va trimite o persoană care te va duce în vârful lumii, indiferent dacă ai mai cunoscut-o înainte sau nu.

Desigur, nu ar trebui să credem că fiecare persoană pe care o iubim se va întoarce din nou la noi. Cu toate acestea, cei care sunt meniți pentru noi se vor întoarce cu siguranță. Această regulă se aplică relațiilor de dragoste, prieteniei și altor forme ale relației noastre.

Nu putem controla alți oameni și, desigur, nu putem controla Universul. Așadar, lăsați universul să facă ceea ce crede că este potrivit pentru dvs. și apoi să vedeți ce se întâmplă.

Acești oameni se pot întoarce sau pot rămâne doar un vis. Dar, oricum, ei vor lăsa în continuare o amprentă greu de șters în inimile noastre.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!