Curiozitati despre persoanele nascute in luna Octombrie !

Curiozitati despre persoanele nascute in luna Octombrie !

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2020 in Curiozități

Ești născută în octombrie sau cunoști pe cineva născut luna aceasta? Verifică câte dintre lucrurile de mai jos ți/i se potrivesc!

Persoanele născute în octombrie sunt mai atletice. Cei născuți în octombrie sunt în formă, dar cei cu adevărat atletici sunt născuți în luna octombrie. Cu cât este mai expusă mama la razele soarelui în timpul sarcinii, cu atât copilul beneficiază mai mult de vitamina D. Cel mai mare beneficiu îl reprezintă creșterea oaselor și a mușchilor.

Floarea lor este Calendula (gălbenele). Aceste plante sunt cunoscute în special pentru proprietățile lor de vindecare, purând fi folosite pentru calmarea tăieturilor, a arsurilor sau a mușcăturilor de insecte.

Sunt de obicei persoane romantice. Conduși de Venus, ei creează armonie, le place pacea și sunt buni parteneri într-o relație romantică.

Sunt foarte orientați spre afaceri. De obicei, cei născuți în această lună sunt foarte muncitori și hotărâți, iar deseori ajung antreprenori.

Piatra lor de naștere este opalul. Legenda spune că această piatră nu ar trebui purtată de persoane născute în alte luni, pentru că le-ar aduce ghinion.

Trăiesc mai mult decât persoanele născute în alte anotimpuri. Potrivit unui studiu, persoanele născute toamna au mai multe șanse de a trăi până la 100 de ani.

În același timp, se pot îmbolnăvi mai ușor. În ciuda studiilor care leagă longevitatea de a te naște toamna, un studiu din 2015 a constat că cei născuți în octombrie prezintă cel mai mare risc de a se îmbolnăvi.

Totuși, stau mai bine la capitolul sănătate mentală. Persoanele născute în octombrie au cu 17% mai puține șanse de a se sinucide decât cele născute în alte luni. Ele au șanse mai mici de a dezvolta schizofrenie, tulburare bipoară sau depresie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!