Cum vă poate influența viața numărul de la casă/apartament

Cum vă poate influența viața numărul de la casă/apartament

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2021 in NumerologieSfaturiSpiritualitate

Numerologia este o știință complexă care studiază efectul numerelor asupra unei persoane. Astăzi ne vom uita la influența numărului de la casă/apartamente asupra vieții tale. Dacă numărul apartamentului/casei este în armonie cu energia dvs., vă veți simți puternic și confortabil în el. De regulă, pereții unui apartament au o memorie energetică. Ei stochează energia tuturor oamenilor care au locuit în el. Numărul apartamentului/casei are același efect energetic asupra unei persoane ca și data nașterii.

Se întâmplă ca membrii aceleiași familii să se simtă diferit acasă. Unii se simt mai confortabil, în timp ce alții nu se simt foarte bine. Care este secretul?

Vrem să vă dezvăluim semnificația numerelor cu care sunt numerotate apartamentele/casele. Dacă sunt în ton cu câmpul tău energetic, atunci totul este în regulă. Puteți locui în acest apartament. Ea îți va aduce fericire și succes. Aici te vei simți complet în siguranță.

Pentru a calcula numărul energetic al apartamentului, trebuie să adunați toate cifrele care îl compun, de exemplu: 207 = 2 + 0 + 7 = 9.  Acesta va fi rezultatul final, care conține mesajul energetic.

CIFRA 1

Acest număr este situat sub protecția soarelui. Apartamentul va fi umplut cu energie solară, iar proprietarii vor trăi doar momente vesele în el. Această locuință este destinată persoanelor creative: artiști, actori, cântăreți.

Cel mai bine este să umpleți apartamentul cu lumină, chiar și artificială. Instalați lumini în tot felul de locuri. Casa ta va fi deschisă oamenilor luminoși și pozitivi.

CIFRA 2

Planeta – Luna. Oamenii care au copii mici se vor simți confortabil în această casă. Apartamentul ar trebui să aibă o mulțime de oglinzi și să domine culoarea crem sau roz. Acordați o atenție deosebită băii, trebuie să fie impecabilă.

CIFRA 3

Planeta Marte. În acest apartament, oamenii leneși nu vor prinde rădăcini. Dacă te dovedești că asculți pasiv și nu poți reacționa rapid și să iei decizii voluntare, atunci apartamentul va lua energie negativă asupra sa. Te vei ocupa de defecțiuni veșnice: gazul, alimentarea cu apă, lumina. Prin urmare, nu vă relaxați, ci acționați rapid și clar.

CIFRA 4

Planeta – Mercur. Această casă iubește oamenii sinceri și buni. Minciuna se va întoarce ca un bumerang chiar și atunci când nu vă veți aștepta. Trebuie să fii sociabil. Va trebui să comunicați cu mulți oameni, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Culorile favorabile sunt albastru și gri.

CIFRA 5

Planeta – Jupiter. Aceasta este o locuință globală care va aduce succes profesional rezidenților săi. Apartamentul este potrivit pentru politicieni, vedete, oameni de știință. Culori favorabile – violet și auriu. În această locuință oamenii și destinele se vor uni.

CIFRA 6

Planeta – Venus. Acesta este un loc minunat pentru distracție și relaxare. Este potrivit pentru persoanele cărora le place să primească oaspeți. Pentru acest apartament, cel mai bine este să alegeți lucruri în culori maro și crem. Locuitorii acestui apartament sunt mari iubitori de animale de companie. Încercați să vă certați cât mai puțin într-o astfel de casă.

CIFRA 7

Planeta – Saturn. Acesta este un adăpost de testare! Locuitorii acestui apartament vor trebui să trăiască în permanență în cadrul restricțiilor. Dar există și aspecte pozitive. În această casă, puteți economisi bani și cheltuiți-i cu înțelepciune. Încercați întotdeauna să vă analizați acțiunile și să învățați din eșecuri.

CIFRA 8

Planeta – Uranus. Această casă este potrivită pentru psihici, magi, cititori de tarot și alte persoane care au abilități magice. În această casă nu vei fi niciodată singur. Această casă iubește culorile luminoase și vesele. Așa că încearcă să-l decorezi așa. Dorim să vă avertizăm că în acest apartament trebuie să păstrați întotdeauna geamurile și oglinzile curate.

CIFRA 9

Planeta Neptun. Acesta este un apartament dificil! Este potrivit pentru oameni spirituali, călători, marinari. În această casă, puteți dobândi obiceiuri proaste și vă puteți desprinde de realitate. Aici veți pierde cu ușurință lucrurile și nu le veți putea găsi mult timp.

Acum aveți un ghid prin care vă puteți alege mai bine un apartament sau o casă!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!