Cum vă influențează planeta care vă patronează zodia, situația financiară și cariera

Cum vă influențează planeta care vă patronează zodia, situația financiară și cariera

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 December 2020 in Astrologie

Fiecare persoană are propria sa planetă în funcție de zodie. Astrologia te va ajuta să afli cum îți afectează planeta norocul și situația financiară. Planetele au un impact serios asupra noastră. De ele depind creativitate, energia, concentrarea asupra succesului financiar.

Iată cum îți influențează planeta situația financiară și cariera:

Leu – Soare 

Soarele are o forță extraordinară și o energie puternică. Leii sunt oameni cu o mare creativitate și o carismă uimitoare. Acest lucru le permite să se bucure de succes și să își atingă cu ușurință toate obiectivele. Este important de reținut că Soarele le-a acordat Leilor o dublă natură: pe de o parte, sunt decisivi, ambițioși, dar pe de altă parte, sunt egoiști și aroganți.

Rac – Luna 

Luna este un aliat al celor născuți sub constelația Racului. Luna le-a acordat o sensibilitate specială, o emoționalitate și o intuiție excelentă. În ciuda faptului că în astrologie acest obiect spațial este asociat cu o natură nestatornică și frivolă, Racii construiesc legături puternice, le place confortul și stabilitatea și iubesc să fie centrul atenției.

Gemeni, Fecioară – Mercur

Mercurul este planeta norocului, a comerțului, a cunoașterii și a banilor. Gemenii și Fecioara au primit noroc, întreprindere, ingeniozitate. Ei își folosesc cunoștințele, experiența, elocvența și abilitățile pentru a-și îndeplini orice obiectiv. Poate, datorită unor abilități deosebite, Gemenii și Fecioara vor trece mult mai ușor prin greutățile vieții decât restul zodiilor.

Taur, Balanță – Venus 

Venus este planeta iubirii, fericirii, frumuseții, banilor și farmecului. Balanța și Taurul prețuiesc lucrurile materiale, adoră lucrurile scumpe și se atașează mult de persoane. Sunt personalități carismatice, elocvente, sensibile, datorită cărora ajung la sus în diferite domenii ale vieții. Cu toate acestea, pentru a avea succes în afaceri, au nevoie de o motivație puternică. În plus, Venus oferă Balanței și Taurului creativitate, motiv pentru care mulți dintre ei sunt artiști, poeți, muzicieni, actori etc.

Berbec, Scorpion – Marte

Marte le oferă zodiilor agresivitate, voință, lăcomie și inițiativă. Sunt foarte încrezători în sine, hotărâți și intoleranți când vine vorba de pierderi. Nu se bazează niciodată pe ceilalți, cred doar în ei înșiși, remarcându-se printre alte zodii cu vanitate și mândrie. Sunt foarte buni în a face față situațiilor critice, au calități de lider și știu să gestioneze un grup de persoane.

Săgetător – Jupiter 

Jupiter este planeta fericirii și influențează Săgetătorii, înzestrându-i cu calități spirituale, farmec, optimism și forță interioară. Aceste calități îi permite să ocupe poziții de conducere oriunde și să atingă punctul maxim în carieră și bani. De obicei, cei influențați de Jupiter nu se tem de nimic, putem spune că sunt atrași chiar de lucrurile periculoase. De asemenea, pentru a obține succesul, este important pentru ei să învețe să se concentreze asupra unui singur lucru.

Capricorn, Vărsător – Saturn 

Zodii complet diferite precum Capricornul și Vărsătorul sunt influențate de aceeași planetă: Saturn. În astrologie, această planetă simbolizează prudența, autocontrolul, calmul. Capricornul și Vărsătorul sunt două extreme care au ceva în comun. Ambele semne au o dorință arzătoare de succes, prosperitate și bogăție materială.

Vărsător – Uranus 

Uranus influențează Vărsătorii cu dorință de libertate, geniu și rezistență incredibilă la greutățile vieții. Acești oameni au o gândire originală, ceea ce le permite să iasă în evidență în orice echipă și să trăiască după propriile reguli. Iubesc lucrurile noi, sunt creativi, vorbăreți și buni organizatori. De multe ori obțin succese datorită voinței lor și dorinței de a fi diferiți de toți ceilalți.

Pești – Neptun 

Neptun este o planetă misterioasă și mistică care conferă Peștilor secret, suspiciune, sensibilitate, pace interioară profundă și creativitate enormă. De regulă, Neptun îi duce în adâncurile conștiinței, motiv pentru care Peștii sunt predispuși la autodistrugere. Ei scapă adesea de emoțiilor negative cu ajutorul creativității. În plus, Peștii găsesc întotdeauna o zonă de confort, lăsând trecutul în urmă. Se adaptează cu ușurință la noile condiții de viață, creând mere un mediu prietenos în jurul lor.

Scorpion – Pluto 

În lumea modernă, Pluto nu este considerat o planetă, dar acest corp ceresc face parte din sistemul solar și are un impact serios asupra evenimentelor de viață și asupra caracterului reprezentanților Scorpionului. Pluto i-a recompensat cu o intuiție excelentă, o forță interioară extraordinară și pasiune. Urăsc rutina, se satură rapid de munca monotonă și trec la lucruri extreme, riscuri și modalități netestate de a face bani rapid.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!