Cum ții ceașca atunci când bei cafea sau ceai? Un test psihologic interesant care dezvăluie trăsături despre personalitatea ta.

Cum ții ceașca atunci când bei cafea sau ceai? Un test psihologic interesant care dezvăluie trăsături despre personalitatea ta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2023 in PersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Alegeți imaginea care corespunde obiceiului dvs. sau modului în care vă simțiți cel mai confortabil să țineți ceașca de cafea sau altă băutură preferată.

Iată care este interpretarea:

1) Prima imagine

Dacă ții degetul mic ridicat atunci când ai în mână ceașca, ești probabil o persoană încrezătoare în sine. Crezi în tine și în faptul că poți atinge obiectivele dorite fără ajutor de la cei din jur. Ai încredere în tine și abilitățile tale și rar faci compromisuri. Ai o personalitate de lider și ar trebui să lucrezi într-o poziție de conducere. Poți lua rapid și precis cele mai dificile decizii.

Ești o persoană talentată și ai capacitatea de a recunoaște talentele altora și de a le îndruma în direcția potrivită. Ești sufletul companiei, atât printre colegii tăi, cât și în echipe noi. Ceilalți și familia te apreciază foarte mult.

2) A doua imagine

Dacă ții ceașca cu ambele mâini, ești o persoană onestă și sensibilă. Îți plac oamenii corecți și direcți. Ești gata să ajuți chiar și pe cei pe care nu i-ai întâlnit niciodată. Nu critici pe nimeni și înțelegi că viața poate fi grea și poate pune oamenii în anumite situații. Știi să asculți oamenii și să le oferi sfaturi prețioase, dar în același timp poți uita de propriile probleme și îngrijorări. Unii oameni pot profita de sensibilitatea ta. Nu le permite. Pentru tine, armonia, puritatea și confortul sunt esențiale. Fă-ți timp pentru tine. Nu te aștepta ca ceilalți să aibă grijă de tine și să îți ofere căldură, vei fi dezamăgită.

3) A treia imagine

Dacă ții mânerul cănii strâns cu o mână, ești o persoană practică. Ești o persoană echilibrată, nu iei decizii pripite sau nerezonabile și te gândești bine la lucruri. Nu îți place nedreptatea. Nu suporți insultele în prezența ta și întotdeauna aperi pe cei puși la zid. Cu toate acestea, îți ascunzi sentimentele și nu le permiți să iasă la suprafață. Asta pentru că păstrezi atât emoțiile negative, cât și pe cele pozitive. Dacă nu vrei ca ceilalți să îți vadă emoțiile, le poți experimenta singură sau în natură. Chiar dacă îți arăți emoțiile slabe, nimeni nu te va considera o persoană slabă. Dimpotrivă. Vor avea și mai multă încredere în tine. Mai ales când vine vorba de sufletul tău pereche.

4) A patra imagine

Oamenii care țin cana de fund sunt foarte prudenți și organizați. Uneori cei din jur pot avea senzația că sunt înșelați sau că le ascunzi ceva. Te temi că vei face ceva greșit și analizezi fiecare pas în detaliu. Nu te grăbești nicăieri și faci lucrurile “cu calm”. Ești de asemenea o persoană prudentă în dragoste. Nu acționezi în funcție de emoțiile tale și în final te ghidezi după inimă. Uneori îți lași emoțiile și visele nebune să iasă la iveală!

5) A cincea imagine

Ții cu o mână mânerul cănii și cu cealaltă mână o înconjori? Poate ești o persoană sensibilă și te superi sau te rănești ușor. Nu ai încredere în alții și trebuie să te comporți într-un anumit mod pentru a câștiga încrederea lor. Îți place atenția și faptul că cei dragi îți sunt alături. Nu ești o persoană zgârcită în a oferi afecțiune și grijă celorlalți dar știi să ai grijă și de tine. Familia este cea mai importantă pentru tine. Ai nevoie de confortul casei și să fii înconjurat de cei dragi.

6) A șasea imagine

Dacă ții cana cu degetele pe marginea de sus și cu câteva degete sub mâner, probabil trăiești viața la maxim și nu te lași afectat de detalii mărunte. Ești o persoană calmă și optimistă. Vezi o oportunitate în orice întâmplare din viața ta. Îți place să experimentezi și încerci rapid lucruri noi fără să te gândești prea mult la rezultat. Ești o persoană energică și determinată, dar poți fi și impulsivă dacă e nevoie. Dar asta nu te deranjează. Îi umpli cu energie pe cei din jur. Ai fi un lider foarte bun în afaceri.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!