Cum te defineste ora la care te-ai nascut. Trasaturi primite de la nastere!

Cum te defineste ora la care te-ai nascut. Trasaturi primite de la nastere!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2020 in Numerologie

24.00- patronul tău este Mercur. Curios din fire ții mereu să fii la curent cu tot ce se petrece în jurul tău. Îți plac nespus de mult bîrfele. Ești mereu în centrul atenției datorită energiei de nestăpînit și simțului umorului dezvoltat. Arăți mai tînăr decît vîrsta reală pe care o ai.

2.00-4.00- patronul tău este Venus. Ești o persoană muncitoare și sîrguincioasă. Muncești și muți munții din loc pentru a-ți spori veniturile. Nu te dai bătut pînă nu-ți atingi scopurile. Nu ratezi ocaziile pe care le întîlnești în viață. Ești posesiv și vrei să-ți aparțină tot pe ce pui ochii.

4.00-6.00 – patronul tău este Marte. Tinzi să fii primul/prima în toate. Îți place să o faci pe șeful cu ceilalți și nu accepți să ți se ceară explicații pentru faptele pe care le comiți. Arta minciunii nu e tocmai punctul tău forte. Preferi să vorbești despre reușitele tale fără a le înflori. Ai foarte puțină încredere în cei care te înconjoară. Prietenii îi poți număra pe degete.

6.00-8.00- patronul tău este Neptun. Preferi singurătatea. Ești visător și închis în sine. Întrucît realitatea te-a făcut mai mult să suferi decît să zîmbești, obișnuiești să trăiești din propriile fantezii. Ai o intuiție de invidiat. Te sacrifici pentru lucruri mărețe, motiv pentru care uiți că trebuie să mai trăiești și pentru tine.

8.00-10.00 – patronul tău este Uranus. Atragi oamenii ca un magnet cu felul lor de a fi. Mulți te consideră un prieten de nădejde căruia îi poți confesa toate tainele. Ești o persoană modestă, omenoasă, fără prejudecăți, săritoare la nevoie. Te sacrifici de obicei ajutîndu-i pe cei săraci, bolnavi și neputincioși.

10.00-12.00 – patronul tău este Saturn. Ești o persoană disciplinată, cu principii de viață stabilite și urmate fără devieri. Înainte de

acționa meditezi la rece totul. Nu te lași la voia întîmplării. Poți atinge un succes nemaipomenit în afaceri sau politică. Concurența te stimulează să devii mai bun și să evoluezi în carieră.

12.00-14.00 – patronul tău este Jupiter. Viața ta are nevoie mereu de noutate, motiv pentru care călătoriile sînt marea ta pasiune. De asemenea, iubești să îți lărgești cercul de prieteni și cunoscuți , să treci prin mai multe relații din care să te alegi cu noi experiențe, să exersezi mai multe meserii. Nu ești suficient de disciplinat, iar dorul de casă te macină mai puțin în străinătate.

14.00-16.00- patronul tău este Pluto. Ești o fie într-atît de echilibrată, încît calmul tău îi face pe toți să se minuneze. Dacă pe alții nenorocirile și ghinioanele îi sperie și-i lipsește de credință, pe tine toate astea te fac mai puternic(ă). Viața ta e plină de urcușuri și coborîri. Ar trebui să fii mai puțin visător și să-ți trasezi scopuri reale de atins.

16.00-18.00- patronul tău este Venus. De la naștere, fiind o fire care nu poate trăi fără iubire ți-a fost prezisă fie o căsnicie la o vîrstă fragedă fie singurătate. Pe drumul vieții mergi cu o teamă nebună că nu îți vei găsi ursitul. Căutările durează și te dezamăgesc ades. Ești o fire comunicabilă, pașnică și te descurci de minune în aplanarea conflictelor.

18.00-20.00 – patronul tău este Mercur. Ai un caracter puternic fapt ce te ajută să ieși basma curată din multe încurcături. Îți păstrezi calmul în cele mai critice situații. Ești răzbunător, dar fidel în cuplu. Pui interesele altora mai presus de ale tale. Mulți oameni obișnuiesc să te manipuleze.

20.00- 22.00- patronul tău este Soarele. Ești o fire romantică. Adori flirtul și aventurile amoroase. Întreaga ta viață se învîrte în jurul distracțiilor. Îț place să strălucești, să te faci remarcată în societate, să fii admirată, să te bucuri de popularitate.Ești omul-sărbătorilor. Lumea îți adoră compania. Fire comunicabilă, iubești nespus de mult copii și animalele.

22.00-24.00 – patronul tău este Luna. Niciodată nu te simți îndeajuns de împlinit sufletește. Deși la exterior ești o fire echilibrată, pașnică, în interiorul tău porți o mulțime de griji, cărora li se alătură și un sentiment acut de nesiguranță. Succesul în carieră te ocolește vreme îndelungată și îți bate la ușă deja la o vîrstă matură. În schimb, în plan personal ai parte de armonie, de un partener înțelegător și o căsnicie stabilă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!