Cum te caracterizează dimensiunea degetului mic. Rezultatele au fost evaluate pe un eșantion mare de persoane

Cum te caracterizează dimensiunea degetului mic. Rezultatele au fost evaluate pe un eșantion mare de persoane

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in CuriozitățiTeste de Personalitate

Ați observat că degetele mici diferă în mărime de la persoană la persoană? Ce înseamnă asta?

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au întrebat cititorii în palmă informații despre acest lucru. Adepții acestei științe au prezis viitorul și au dezvăluit esența prezentului, folosind cunoașterea liniilor de pe palma mâinii.

Deci: se crede că, în funcție de lungimea degetului mic, oamenii pot fi împărțiți în 3 tipuri. Și această caracteristică poate spune multe despre o persoană!

1. Tipul A.

Dacă degetul mic ajunge la prima falangă a degetului inelar, înseamnă că ești o persoană foarte echilibrată și organizată.

Ceea ce te deranjează cu adevărat este incertitudinea. Gândurile tale sunt în ordine și deciziile tale sunt bine analizate. Vă formați o opinie numai după ce ați analizat cu atenție situația.

Nu ai tendința de a lua decizii rapid. Încrederea ta provine dintr-o înțelegere profundă a propriei tale personalități. Te deosebește de ceilalți.

Nu-ți plac oamenii proști și uneori te poți comporta ciudat și chiar sfidător față de ei.

2. Tipul B.

Ești tipul B dacă degetul tău mic tău este chiar sub prima linie a degetului inelar. Ești o persoană foarte emoțională, sensibilă și receptivă.

Vei încerca să-i ajuți pe cei care au nevoie cu orice preț. Dacă ai încredere în cineva, o faci necondiționat. Acesta este punctul tău slab.

Ai tendința de a fi empatic. Propria ta natură îți permite să înțelegi emoțiile altor oameni, de multe ori te pui în locul lor.

Ți-e foarte teamă că vei fi rănită. Te poți comporta de parcă nu ai nevoie de nimeni, dar visezi mereu să-ți găsești sufletul pereche.

3. Tipul C.

Ești de acest tip dacă degetul tău mic este mai lung decât linia superioară a degetului inelar.

Aceasta înseamnă că sunteți o persoană care se implică complet într-o problemă – fie că este de la locul de muncă, afaceri personale sau relații.

Ești obișnuită să dai tot ce e mai bun și chiar să oferi mai mult decât ți se cere. Generozitatea ta necondiționată este semnul distinctiv al personalității tale.

În plus, știi să păstrezi secrete, să te comporți cu atenție și tact în societate.

În schimbul bunătății, te aștepți ca oamenii să se trateze corect și bine. Îți place să te înconjori de oameni care te iubesc pentru ceea ce ești cu adevărat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!