Cum se răzbună semnele zodiacale: Peștii se transformă în piranha, Balanțele pedepsesc prin tăcere

Cum se răzbună semnele zodiacale: Peștii se transformă în piranha, Balanțele pedepsesc prin tăcere

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2023 in AstrologieCuriozitățiHoroscop

Iertare sau răzbunare? Aceasta este întrebarea! Cum ar trebui să ne comportăm atunci când cineva ne cauzează durere – să iertăm sau să ne răzbunăm?

În funcție de calitățile dominante ale semnului zodiacal, putem presupune dacă cineva intenționează să se răzbune imediat, să se răzbune mai târziu într-un mod calculat sau să lase situația în urmă și să meargă mai departe pe propriul lor drum.

Berbecul lovește imediat

Berbecul este condus de planeta Marte, așa că reprezentanții acestui semn nu stau mult pe gânduri și reacționează imediat la orice ofensă. Un Berbec rănit este cea mai periculoasă persoană cu care puteți avea de-a face.

Temperamentul lor și abilitatea de a răni cuvintele pot să aducă la disperare chiar și cele mai tari persoane. De asemenea, sunt capabili să treacă rapid de la cuvinte la acțiuni: adică să înceapă să distrugă totul în jur sau chiar să lovească pe cel care i-a ofensat. Ei nu fac niciodată un plan pentru răzbunarea lor, și este bine că se calmează rapid.

Taurul nu uită niciodată nimic

Reprezentanții acestui semn nu uită niciodată nimic, cu atât mai puțin lucrurile care le-au cauzat durere, dezamăgire sau furie. Cu toate acestea, este bine că încearcă măcar să ascundă cât de imprevizibili pot fi față de ceilalți.

Răzbunarea lor nu este imediată – ei observă și așteaptă momentul când adversarul lor va fi în cea mai vulnerabilă poziție. Odată ce cineva le-a făcut rău, acea persoană nu va mai putea recâștiga niciodată încrederea lor și va rămâne pentru totdeauna pe “lista neagră”.

Gemenii sunt imprevizibili

Oamenii născuți sub acest semn sunt complet imprevizibili, chiar și pentru ei înșiși. Dacă îi răniți pe ei sau pe cineva drag lor, atunci când atingeți lucrurile care le sunt sfinte, ei pot dezvolta un plan malefic, asemănător cu cel din filmele despre psihopați.

Cu toate acestea, până când ajung să-și pună în aplicare răzbunarea, probabil că și-au schimbat deja atitudinea – ar putea să-și continue viața, să se implice în lucruri mai interesante, să nu mai fie supărați sau pur și simplu să vă elimine din viața lor. Pe de altă parte, ar putea declara război nemilos vecinului doar pentru că a zgâriat accidental mașina lor.

Racul poate fi nemilos

Reprezentanții acestui semn se numără printre cei care mereu încearcă să se răzbune sau cel puțin să se gândească la asta. Orice poate fi scânteia care declanșează dorința lor de răzbunare – pentru că în imaginația lor mereu se conturează scene în care sunt profund deranjați de diverse persoane.

Nu încercați să găsiți motivul “răzbunării” lor, mai bine acceptați asta ca pe ceva inevitabil, deoarece Răcii sunt rareori în măsură să păstreze un simț al rațiunii în starea lor de furie. Cu toate că au inimi mari, răzbunarea lor poate fi cu adevărat terifiantă.

Răzbunarea Leului este ca un tsunami

Oamenii născuți sub acest semn sunt în primul rând oameni nobili și mândri, dar tocmai aceste calități îi fac să se dezamăgească foarte repede de ceilalți. Chiar și o ofensă minoră le va bântui mintea și inima pentru mult timp.

Cel care i-a supărat nu va avea liniște noaptea, și nici cererile de scuze nu îl vor elibera de furia lor. Leii își varsă ura în toate modurile posibile – cuvinte, acțiuni, trucuri murdare – indiferent de metoda, ei trebuie să-și descarce furia în exterior.

Cu alte cuvinte, nu există nici o șansă ca Leul să-i ierte pe cei care i-au cauzat cu adevărat durere, iar prietenia cu acea persoană s-ar putea să fie definitiv ruptă.

Fecioarele nu se răzbună, ele umilesc

Reprezentanții acestui semn sunt cunoscuți pentru faptul că, după ce au fost supărați de alții, nu se răzbună, ci își arată disprețul într-un mod diferit, dar cu o determinare la fel de mare.

Atunci când simt durerea, își interpretează foarte bine emoțiile. Fecioarele sunt ființe nobile, deci obiectivul lor principal este să facă ca cel care i-a supărat să se simtă nefericit. Acesta trebuie să înceapă să plângă, să se simtă rușinat – în general, este întotdeauna o răzbunare liniștită care nu atrage atenția celor din jur.

Balanțele pedepsesc prin tăcere

Balanțele sunt semnul dreptății, iar datoria lor karmică este să găsească dreptatea. Pe de altă parte, le place dramatismul și de obicei intensifică situațiile conflictuale până când izbucnește un adevărat război.

Tactica lor preferată este ignorarea rece și totală. Acest comportament poate continua ani de zile, iar dacă persoana care i-a înfuriat îi întreabă “de ce?”, balanțele, cu o expresie inocentă pe față, vor răspunde că nu știu despre ce este vorba.

Cu toate acestea, dacă adversarul lor manifestă suficientă insistență și laude, Balanțele îi vor oferi ocazia de a-și corecta greșeala – însă așteaptă căință adevărată, nu prefăcătorie.

De răzbunarea Scorpionului nu poți scăpa decât fugind

Dacă ați rănit profund sau ați supărat pe cineva născut sub acest semn zodiacal, mai bine vă schimbați locul de muncă, locuința sau, cel mai bine, continentul. Motivul este că, aceștia sunt adevărați campioni ai răzbunării.

Scorpionii nu știu să ierte, răzbunarea lor este întotdeauna bine planificată, și ceea ce este cel mai înfricoșător, nu are sfârșit – ei continuă să-și verse veninul de fiecare dată când se intersectează cu cei care le-au provocat suferință.

Săgetătorul mai mult regretă decât urăște

În ceea ce privește reprezentanții acestui semn, de obicei, situațiile conflictuale cu ei trec fără a lăsa urme sângeroase. Motivul este că natura puternică a Săgetătorului îi face să nu ia nimic personal – astfel le este mai ușor să trăiască.

Prin urmare, față de cei care i-au supărat, Săgetătorii simt mai degrabă compasiune decât ură. Cu toate acestea, adversarul lor nu va avea o zi ușoară dacă stârnește partea răzbunătoare a naturii lor – în acest caz, Săgetătorii acționează rapid și lovesc dur.

Pentru Capricorn, răzbunarea este un fel de mâncare rece

Dacă reprezentanții acestui semn decid să se răzbune, o fac cu toate regulile, treptat, metodic, cu un minimum de emoții. Până în momentul în care încep să acționeze, sentimentul intens de ură dispare, lăsând loc amărăciunii și indiferenței.

Atunci ei devin inamici puternici, cu deplină convingere că sunteți vinovat, și acum veți plăti. Ei se răzbună elegant și calm, ca și cum s-ar ridica deasupra situației. Iertarea este pentru ei o sarcină dificilă.

Vărsătorul se răzbună rar

Reprezentanții acestui semn nu sunt înclinați să se răzbune. Ei tind să se distanțeze emoțional de situațiile conflictuale și să le limiteze pentru a nu le afecta celelalte aspecte ale vieții lor. Și au succes în acest sens.

Dacă totuși decid să se răzbune, se comportă ca niște copii – zgomotos și teatral. Apoi șterg persoana care i-a supărat din viața lor pentru totdeauna.

Peștii se transformă în piranha

Mulți nici nu pot să-și închipuie asta, dar reprezentanții acestui semn delicat sunt capabili să se transforme în piranha dacă au fost răniți atât de profund încât decid să se răzbune.

Dezamăgirea lor poate fi atât de puternică încât încep să-și imagineze scenarii cu adevărat nebunești, imaginându-și distrugerea totală a dușmanului lor și chiar moartea lui. Tactica lor constă în diminuarea și ridiculizarea persoanei care le-a cauzat suferință. Răzbunarea lor nu este logică, ci, mai presus de toate, emoțională.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!