Cum se identifică un vampir energetic printre prietenii și rudele apropiate

Cum se identifică un vampir energetic printre prietenii și rudele apropiate

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2020 in Spiritualitate

Comunicarea cu oamenii din jur nu este întotdeauna benefică. Uneori, după o simplă conversație, te simți obosită și complet epuizată de energie, chiar dacă nu a existat nici o ceartă sau conflict în conversație. Așa se manifestă influența unui vampir energetic și este important să vă protejați de el.

Vampirii energetici există și sunt mulți mai mulți decât credem. Comunicarea cu ei poate duce la oboseală obișnuită, dar dacă o astfel de persoană se află printre prieteni și rude, atunci există un risc ridicat de a fi epuizată total.

Cum să recunoști un vampir printre cei dragi

Uneori, de la prima încercare este imposibil să înțelegem că există cineva în apropiere care este capabil să „fure” puterea și energia altor persoane. În ciuda acestui fapt, există mai multe semne clare care indică o persoană periculoasă.

1. Vampirii energetici încearcă să aducă emoții negative puternice folosind provocări. Poate fi vorba de scandaluri, reproșuri și insulte, menite să asigure că victima își pierde cumpătul.

2. Un alt tip de vampir atrage energiilor celor fin jur plângându-se și răspândind întuneric în jurul lui. Astfel de oameni atrag  energia de la cei ce îi ascultă încercând să-i încarce cu problemele și nereușitele lui.

3. Printre prieteni și rude, pot exista oameni care să te facă să simți un sentiment constant de rușine. Acesta este și un efect energetic care te limitează de forța și dorința de a te bucura de viață.

Vampirii energetici sunt alimentați de energie nu numai prin conversații și certuri, ci și prin priviri. Trebuie să fiți capabili să îi recunoașteți și să vă apărați de influențele negative.

Cum să te protejezi de un vampir energetic

Dificultatea protecției constă în faptul că principiul reducerii comunicării nu funcționează întotdeauna cu cei dragi. Un vampir energetic poate fi o rudă sau un coleg la locul de muncă cu care trebuie să lucrați. Cu toate acestea, există modalități de protecție.

1. Evitați conflictele, încercând să transformați într-o glumă o conversație care se poate termina cu un scandal și confruntare.

2. Nu mențineți contactul vizual lung pentru a nu cădea pradă vampirului energetic.

3. Încrucișați-vă brațele și picioarele atunci când comunicați pentru a vă proteja de influențele negative.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!