Cum se folosește frunza de dafin pentru reducerea durerilor de picioare

Cum se folosește frunza de dafin pentru reducerea durerilor de picioare

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 December 2020 in SanatateSfaturi

Beneficiile frunzelor de dafin sunt de mult cunoscute omenirii. O infuzie de frunze de dafin poate fi folosită și la exterior. Din timpuri vechi, frunza de dafin a ajutat femeile să facă față durerilor de picioare, oboselii și transpirației excesive. Cum să folosiți frunza de dafin pentru picioare, vă vom spune acum.

Frunza de dafin folosită la ameliorarea durerii de la nivelul picioarelor

Dacă sunteți îngrijorat de durerea și greutatea constantă a picioarelor, o serie de proceduri simple vă vor ajuta. Pentru început, luați cu 3 pachete de foi de dafin. Apoi fierbeți 7-10 litri de apă într-un recipient mare, punând în el 1 pachet de frunze.

Acum turnați apa clocotită într-un lighean și așteptați până se răcește la temperatura suportabilă. Amestecul ar trebui să fie încă fierbinte. Țineți picioarele timp de 20 de minute. După procedură, luați o pereche de șosete și mergeți la somn.

Nu aruncați amestecul! A doua zi, adăugați un al doilea pachet de frunze și puneți amestecul la fierbere din nou. Repetați procedura din nou. Urmați aceiași pași și cu al treilea pachet de foi de dafin. Durerea și umflarea după această procedură trebuie reduse. Repetați-le o dată pe sezon sau în funcție de modul în care vă simțiți.

Frunza de dafin pentru picioarele care transpiră

Picioarele tale transpiră constant, și simți un disconfort? O infuzie de frunze de dafin vă va ajuta să faceți față acestei probleme. Se umple un lighean plin cu apă clocotită, se pun la infuzat 20-40 de frunze de dafin. Când apa s-a răcit puțin, puneți picioarele în lighean. Faceți această procedură înainte de culcare.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!