Cum să vă protejați de energia negativă a altor persoane: 5 reguli importante

Cum să vă protejați de energia negativă a altor persoane: 5 reguli importante

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

A învăța să nu atragi energia negativă a oamenilor din jurul tău este o mare abilitate spirituală. Empatia reprezintă capacitatea de a recunoaște și de a simți emoțiile celorlalți. Simpatia este un sentiment de compasiune pentru alte persoane. Deseori, a fi „empat” înseamnă că absorbi cea mai mare parte a durerii și suferinței altora, iar acest lucru te poate afecta negativ.

Dacă ai fost într-o cameră cu o persoană negativă, știi cât de toxică poate fi energia. Iată 5 moduri de a te proteja de influențele rele ale altor persoane.

1) Amintiți-vă că nu puteți mulțumi pe toată lumea.

Dacă cineva se plânge de tine, nu încerca să-i faci pe plac acelei persoane. Acest lucru va atrage doar energiile negative asupra ta și te va face dependent energetic de părerea lui.

Nu toată lumea te va iubi. Oamenii trăiesc pe pământ într-un scop diferit. Iubește-te, în primul rând pe tine, și vei crea un câmp de forță care te va proteja de influența opiniilor altor oameni.

Amintiți-vă, de asemenea, că nu puteți schimba pe toată lumea. Nu face din asta misiunea ta. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi este pur și simplu să nu absorbiți energia pe care oamenii o proiectează asupra voastră.

2) Aveți grijă când invitați alte persoane în viața voastră.

Corpul, mintea și casa sunt templul tău. Pe cine vei invita la tine? Este o invitație deschisă? Oamenii trebuie să-și șteargă picioarele înainte de a intra sau este în regulă dacă îți aduce murdărie în suflet?

Dacă într-o zi îi dai unei persoane o bucată de pâine, va cere o pâine a doua zi. Dacă permiteți cuiva să rămână în weekend, va încerca să rămână o săptămână (sau două!). Odată am crezut că soția mea este rece și răutăcioasă pentru unii dintre vecinii noștri. Odată ce mi-am dat seama că doar se respectă pe ea și pe casa ei, i-am apreciat atitudinea.

Este minunat să fii generos, dar există o linie fină de care să te ții, astfel încât să nu fii călcat în picioare. Învață să spui nu și să te simți bine în legătură cu asta.

3) Nu mai acordați atenție proștilor.

Parazitul are nevoie de o gazdă pentru a supraviețui. Când ești atent la altcineva, îi dai energie. Vampirii energetici îți vor fura gândurile, reducându-ți aprovizionarea cu energie. Unii oameni își vor arunca energia negativă asupra ta și vor trece apoi la următoarea victimă.

O ureche prietenoasă poate fi un lucru minunat, dar există, din nou, o linie pe care nimeni nu are voie să o treacă.

Poate cealaltă persoană își revarsă frustrările de la locul de muncă,  despre relație sau vorbește reușite. Toate aceste emoții te pot influența negativ și îți pot schimba viața într-un mod rău.

Iubește-te, oprește-i pe oameni sau spune-le că nu ești pregătit să asculți asta chiar acum. Acest lucru vă va opri să absorbiți energia lor toxică.

4) Petrece timp în natură.

Ieși în natură, meditează, odihnește-te și respiră. Purificați apa din interiorul dvs. și faceți exerciții. Mișcați-vă ca un fluture: moale, dar rapid.

Respirația crește circulația fluxului de sânge în tot corpul și ajută la prevenirea absorbției de energie de la cei din jur. Mergeți cu încredere, țineți capul sus și nu lăsați pe nimeni să vă strice starea de spirit.

5) Asumați-vă 100% responsabilitate pentru gândurile și emoțiile voastre.

Cum te simți este 100% responsabilitatea ta. Universul trimite oamenii în viața noastră pentru a ne testa. Percepția noastră despre noi înșine este mai puternică decât percepția celorlalți.

Nu ești o victimă și nimeni nu are putere asupra ta. Gândește-te la modul în care gândurile sau așteptările tale se manifestă în situația care te deranjează. Ce se întâmplă dacă totul depinde de nivelul tău de răbdare, iritabilitate sau compasiune?

Odată ce îți asumi responsabilitatea pentru reacțiile tale, te conectezi cu tine însuți la un nivel mai profund.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!