Cum să vă curățați casa de energia și influențele negative din exterior

Cum să vă curățați casa de energia și influențele negative din exterior

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2021 in SecreteSpiritualitateSuperstitiiViata

Energia negativă tinde să se acumuleze în casa noastră mai ales după anumiți vizitatori. Dacă nu este eliminată, aceasta se acumulează și încarcă negativ și pe cei care locuiesc acolo. Experții au vorbit despre tehnici care vă vor ajuta să eliminați toate lucrurile rele din casă.

De foarte multe ori noi înșine suntem de vină pentru aura negativă a casei. Cea mai frecventă cauză a acestui lucru sunt multiplele surse de energie negativă. Scapă de ele cât mai repede posibil.

Metoda de curățare pasivă

Pasiv înseamnă că nu are nevoie de intervenția dumneavoastră. Această metodă este foarte bună pentru cei care sunt siguri că fluxul de energie negativă în casa lor are loc rar și în cantități mici. Dacă certurile apar rar în casa ta și persoanele neplăcute te vizitează rar, această metodă va ajuta la menținerea energiei pozitive în casa ta.

Mineralele speciale vă vor ajuta în acest sens. Este vorba în principal despre ametist (foto). Această piatră poate fi pusă în cea mai mare cameră din casa ta. Va funcționa ca un schimbător de energie: tot răul va trece prin el, neutralizându-se și transformându-se în energia binelui. Este recomandabil să nu puneți ametistul prea sus, deoarece energia negativă este stocată întotdeauna în partea de jos, pentru a influența ușor.

Al doilea talisman care curăță casa de negativitate este o capcană de vise, pe care o poți face și manual. Acesta este un talisman foarte puternic care luptă nu numai cu energie negativă, ci și cu consecințele sale. Dacă începi să ai un somn rău în casa ta, capcana de vise va corecta situația. Dacă apare multă energie negativă, capcana de vise nu-i va permite să intre în camera în care dormiți. De aceea, capcana de vise ar trebui să fie în dormitorul tău, dar și în camera copilului.

O panglică roșie pusă în partea opusă ușii de la intrare. Acest talisman a venit la noi din cultura estică. În Feng Shui, este un talisman foarte important, deoarece culoarea roșie sperie toate lucrurile rele și ajută fluxurile de energie să circule mai bine în interiorul unui apartament sau casă. Aceasta înseamnă că energia negativă va fi înlocuită mai ușor cu energie pozitivă. O panglică roșie are puterea mare atunci când este făcută din lână sau bumbac.

Cum să curățați rapid casa de energie neagră

Puteți folosi un difuzor cu uleiuri esențiale precum:

  • molid;
  • citrice (lamaie, portocala, grapefruit);
  • mentă;
  • ienupăr.

Se pot folosi și bețișoarele parfumate.

Rearanjarea mobilierului va ajuta la schimbarea direcției de mișcare a fluxurilor de energie. Dacă dintr-o dată îți dai seama că a devenit cumva dificil în casă, aerul este stătut, iar ventilația nu ajută, este suficient să rearanjezi mobilierul. În noul mediu, fluxurile de energie încep să se amestece foarte activ, ceea ce elimină energia negativă.

Desigur, curățenia ar trebui să fie inclusă și aici. Uneori, ștergerea prafului sau spălarea podelei nu sunt suficiente. Un apartament sau o casă trebuie să fie întotdeauna curată și ordonată. Dacă florile se ofilesc în casă, cei dragi se ceartă constant, sănătatea tuturor se înrăutățește, copiii sunt obraznici, totul devine enervant, atunci este timpul să redecorați.

Anterior, am vorbit despre ordinea în care trebuie să faceți curățenie pentru a nu vă speria norocul. Nu numai ordinea este foarte importantă, ci și starea de spirit în care o aveți în timp ce faceți activitățile din casă. Lucrați cu sufletul pozitiv. La sfârșitul curățării, aruncați lucrurile inutile, deoarece sunt adesea principala sursă de probleme.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!