Cum să te umpli cu energie prin comunicarea cu natura? Magia copacilor

Cum să te umpli cu energie prin comunicarea cu natura? Magia copacilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

În agitația vieții, de multe ori nu ne dăm seama cât de repede și ușor ne epuizăm energia pe lucruri negative sau inutile. Căutăm tot felul de moduri de a ne reîncărca puterea fizică și psihică, dar uităm că cea mai bună sursă este chiar lângă noi, este vorba despre natură.

Natura este o sursă nelimitată de putere dătătoare de viață, de energie constantă, care este capabilă să ne reînnoiască, să ne reîncarce, să ne refacă. Una dintre modalitățile de a interacționa cu natura este comunicarea cu copacii.

Puterea copacilor

În orașele mari, care s-au modernizat prin pietrificarea naturii, trebuie să apreciem copacii rămași. Folosim fiecare ocazie pentru a scăpa de case și apartamente ca să plecăm în natură, la aer curat, unde culoarea gri a asfaltului este înlocuită cu priveliștea verde de iarbă, câmpuri de flori și copaci.

Nu există un mod specific de a comunica cu natura, fiecare trebuie să facă ce simte. Acesta este un lucru intuitiv, fiecare are propriul mod de a se apropia de natură, dar întotdeauna o face la nivelul sentimentelor și senzațiilor.

În timp ce te plimbi în pădure sau în parc, alege copacul cu care simți o atracție și mergi la el. Uită-te cu atenție la copac, încearcă să-i simți sufletul viu, să te conectezi cu el.

Începe dialogul cu un salut și îmbrățișează copacul ca pe un bun prieten. Simte copacul ca pe o persoană, o ființă vie care este capabilă să comunice. Simte-i valoarea pentru întreaga noastră Planetă și mulțumește-i pentru că a umplut aerul cu oxigen, a hrănit Pământul și a dat lumii frumusețea sa.

Încearcă să îl asculți, încearcă să îl înțelegi, oferă-i iubirea ta, pentru că atunci când dăruiești vei primi înapoi înzecit. Stai conectat cu natura, este suficient să te relaxezi, stând sprijinit cu spatele pe copac, stai cât de mult timp ai nevoie. Vei începe să simți cum te încarci cu energie pozitivă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!