Cum să te protejezi de energiile negative ale oamenilor care îți vor răul

Cum să te protejezi de energiile negative ale oamenilor care îți vor răul

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 September 2021 in Spiritualitate

Toată lumea încearcă să evite energiile negative, deoarece sunt conștienți că le pot strica starea de spirit. Din fericire, există câteva modalități care te pot ajuta să scapi de energia negativă atât din corp, cât și din casă.

Ce este energia negativă?

Este o energie care te afectează emoțional, spiritual, fizic sau mental, tulburându-ți pacea și provocând sentimente de anxietate , tristețe, depresie și lipsă de concentrare.

Cum ne putem proteja de energia negativă?

Eliminarea energiei negative este cea mai bună modalitate de a ne extinde oportunitățile, în special atunci când vine vorba de echilibrarea emoțiilor. Există multe modalități de a evita vibrațiile negative care apar din când în când în viața noastră. Aceste modalități ne vor ajuta să ne menținem mereu o atitudine pozitivă și să scăpăm de stres.

Scapă de frici: uneori energia negativă este cauzată de frici, nesiguranțe sau gânduri negative. Acești factori pot fi combătuți doar atunci când afli care sunt sursele lor. După ce faci acest lucru, îți va fi mult mai ușor să le înfrunți, iar după ce le înfrunți, te vei simți mult mai liber pe plan psihic.

Gândește pozitiv: chiar dacă faci acest lucru destul de rar, gândurile pozitive sunt cel mai bun mod de a evita vibrațiile negative și de a rămâne sănătos din punct de vedere emoțional. Învață să treci prin momente grele cu fruntea sus și să încerci să vezi partea bună a lucrurilor. Acest lucru te va ajuta să te protejezi de energia negativă din jur.

Ține în permanență un cățel de usturoi la tine: acest talisman te va proteja împotriva energiei negative și a invidiei. Îți recomandăm să pui în portofel un cățel de usturoi înfășurat într-o cârpă.

Aplică ulei esențial de cimbru pe mâini: Tot ce trebuie să faci este să aplici o picătură de ulei esențial în spatele urechilor sau pe încheieturi pentru a evita vibrațiile proaste.

Cum se elimină energia negativă din casă?

Când există dispute în familie, cel mai probabil casa este dominată de energie negativă. Această energie creează un mediu nesănătos pentru familie. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să faci câteva modificări în casă pentru a elimina sursele de vibrații negative.

Scapă de lucrurile inutile: lucrurile vechi, stricate sau nefolositoare pot afecta energia casei. Trebuie să scapi imediat de ele pentru a crea un mediu proaspăt și ordonat.

Aerisește foarte bine casa: Aerisitul este o modalitate foarte bună de a „curăța casa” de energiile negative. De asemenea, este indicat ca în casă să pătrundă cât mai multă lumină naturală.

Tămâiați casa: Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit tămâia pentru a reîmprospăta aerul din case și pentru a elimina energia negativă.

Terapie cu arome: Utilizarea uleiurilor esențiale sau a parfumurilor în diferite locuri ale casei poate ajuta întreaga familie să se relaxeze și să creeze o atmosferă plăcută.

Plante decorative: plantele ajută mult la reîmprospătarea aerului. De asemenea, ele neutralizează energiile negative și creează o energie bună în casă.

Menține casa curată: acumularea de praf, murdărie sau resturi poate crea un mediu nepotrivit în casă, care va afecta în mod negativ emoțiile membrilor familiei. Este important ca întreaga casă să fie curată.

Comunicarea: În cele din urmă, cheia consolidării familiei și a eliminării energiei negative este comunicarea. Trebuie să discutați cu calm despre diferențe pentru a ajunge la o armonie în familie. Exprimarea sentimentelor și consolidarea legăturilor cu familia este una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de energia negativă din casă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!