Cum să te protejezi de energia negativă a celor din jur

Cum să te protejezi de energia negativă a celor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2020 in LifeStyleSfaturiSpiritualitate

Expunerea la energie negativă vă poate distruge fericirea, sănătatea și, de asemenea, vă poate fura norocul. Există mai multe moduri în care te poți proteja de negativitatea altor persoane și astfel poți evita multe probleme.

Dacă după ce ai comunicat cu o anumită persoană starea ta fizică sau emoțională s-a schimbat în rău, aceasta înseamnă că ai devenit victimă a influențelor energetice negative. Stând la o discuție cu o persoană negativă, riști să cazi imediat sub influența negativului.

Vă oferim câteva sfaturi simple, pentru a evita pericolul și a vă proteja.

Evită să vorbești cu persoane cărora nu le place de tine. Uneori, o persoană poate avea o antipatie personală pentru tine, chiar dacă nu a existat niciodată o ceartă sau neînțelegere între voi. În acest caz, nu ar trebui să încerci să porți o discuție cu cel care nu-și dorește acest lucru: este mult mai ușor să rupi contactul cu el. Dacă o persoană nu te place din orice motiv, fiecare gând negativ despre tine devine o sursă de negativitate. Efectele negative vă afectează biocâmpul, ceea ce poate duce la consecințe dăunătoare. Cu cât te întâlnești mai puțin cu cei care îți vor răul, cu atât îți va face mai puțin rău.

Nu te concentra asupra problemelor altor persoane. Este normal să vrei să îi ajuți pe oamenii la care ții. Dar dacă vă concentrați prea mult asupra problemelor altora, aceasta vă poate afecta starea emoțională și câmpul energetic. În acest caz, vei experimenta în mod constant sentimente și emoții negative și, în consecință, te vei simți epuizat. Dacă dorești să ajuți o persoană fără să te afecteze, nu te concentra asupra problemei, ci asupra soluției sale.

Nu mai sta cu oamenii care nu-ți plac. Dacă aveți sentimente negative în jurul unor persoane, comunicarea cu ei nu este doar inutilă, ci și periculoasă. Dacă după ce comunici cu o persoană te simți slab și ai o dispoziție proastă, atunci câmpul tău energetic s-a slăbit.

Ferește-te de vampirii energetici. Unii oameni sunt numiți de obicei vampiri energetici, deoarece se hrănesc cu energia altora, lăsându-i fără sănătate și noroc. Uneori un vampir energetic poate fi în cercul de oameni cu care petreci mai mult timp și este destul de ușor să-l recunoști. Astfel de oameni se plâng adesea de viața lor și, de asemenea, împovărează în mod constant alte persoane cu problemele și eșecurile lor. În acest mod, ei atrag energia pozitivă a unei alte persoane, oferindu-i în schimb propria sa energie negativă.

Petrece mai mult timp în aer liber. Mulți oameni subestimează beneficiile unei plimbări, deși o astfel de odihnă este benefică nu numai pentru sănătate, ci și pentru energia unei persoane. Petrecând timp în aer liber vă scăpa de bagajele energetice negative. Alegeți cel mai retras loc în care vă puteți încărca biocâmpul și purifica energia.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!